Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se poredite sa Hrvatskom. Zemlja 100 godina ispred (a i tamo nije dobro).
U ovoj banana drzavi je sve skuplje nego na zapadu,a hrvatska je za nas zapad,evo banane u cro 6,99 kuna,tj.1,80 bam,a u vilajetu 3,20 bam.
jbg manje su mu i plate
Jučer bio u HR i mogu reči da je tamo sve jeftinije a prosječna primanja su dva put veća. Fadile, Fadile ...
Jučer bio u HR i mogu reči da je tamo sve jeftinije a prosječna primanja su dva put veća. Fadile, Fadile ...
Jučer bio u HR i mogu reči da je tamo sve jeftinije a prosječna primanja su dva put veća. Fadile, Fadile ...
Narod je birao ovu vlast koja ne želi da promijeni zakon o akcizama. Samo jako,duboko i grubo. Ništa se ne treba žaliti.
Kad smo ekonomski prejaki, hvala ti Fadile sto si nas načinio ekonomskim gigantima diži na 4 KM nek iz Austrije dolaze u nas po gorivo.
Da smo u EU cijena dizela bi bila 6.20 KM
Korona, rat u Ukrajni i inflacija pokazali da ovdje nema drzave nego samo vlasti koja terorise gradane i na silu uzima im novac i to nije dovoljno nego digli kredit od 330 miliona eura 2020 i to trose na sami sebe i mi svi trebamo vracati, i ja bi da dignem kredit a da drugi vraca, to je BiH.
prosli izbori, cijene opet gore. Bolje nismo ni zasluzili, kakav narod, takva mu i vlast.
Ovo najbolje opisuje stanje u BiH, prosli izbori svi pricaju o nekim koalicijama na ovim na onim nivoima ovi ce ovako oni ce onako i onda citas da jedan zakon ne moze da se usvojiti jer jedna Majkicka i njena stranka osporavaju a to dodje ko 1 na 10 njihovim saveznicima koji su kao za taj zakon smijurija a jos veca smijurija sto isti dobiju najveci broj glasova na izborima ma crkni narode bolje zasluzio nisi
Ko će sad ići do hrvatske da sipa.
Ja ...
Izbori su bili, narod je imao sansu da glasa za bolje, nije...tako da sad, ne znam sta se zalimo.
pa kako ce uzimat od naroda, a vlast šuti i odobrava isto. a ne smiju udarat, kaznit il zatvorit ruku koja ih hrani, kako bi se određne političke partije finansirale. ali sve do naroda ovdje treba gorivo da je 200 KM/litri, jer očigledno narod ima para i nije kriza. A poređenja današnja cijena barela je ispod 90 USD/ litri, a na svim pumpama od ponedeljka cijene se popele za 050 KM/litri. Bez komentara kad neko tone samo ga još gurni
znaci snsd krmcima koji masno koriste akcize koje naplati pc tesko pada ukidanje istih, a sto su narod u pc doveli do prosijackog sapa, to nista. Sad koce ukidanje izmisljenog poreza koji zovemo akciza da bi svoje guzice namirivali politicari !!!!!! Sjoj koje smo mi ovce u pmmmm
Cime nas drogiraju kad na ovo sve cutimo i trpimo,nikad mi nece biti jasno.