Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj osjecaj kad das bogatasima vecu subvenciju za kupovinu auta, nego mladima za prvu nekretninu koji grcaju u kreditima.. BOSNA
kazu u cijeloj EU daju subvencije na el.vozila da se smanji zagadenje po gradovima. kod nas ukinu carinu a vlasnik ce opet platiti 17% pdv-a drzavi. I evo opet ne valja. ma trebamo se svi pogusiti znas ti nas :))))
Ne guse te auta nego ilegalna gradnja i ljudi koji loze sve sto stignu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jeftinije kupit stan nego električno auto
I opet ce se puniti na steuju iz termoelektrane...
Za bih politicare super vjest da nemoraju vise sipat nego samo prikljuci u struju
to ce nam bas pomoci
Neće hi niko,ba
prvo vas navuku i onda je** banje keve
Ovo se ne moze zaustaviti, struja dolazi, mi cemo biti zadnji da prihvatimo ovo, sta ces, takva je 'prokleta avlija'... a mi sjedimo i pricamo o urotama, nametanju elekrike nama koji smo tu da volimo dizel, etc. I nisu sva elektricna auta za guzonje, ima azijskih modela koji su pristupacni. Hajmo sad hejteri, krenite sa 'thumbs down' i standardnim pitanjima o punjenju, baterijama, itd - a svi zimo u evropskoj prestolnici karcinoma...
a gdje ces kupiti azijce i servisirat
Ispred Porsche Sarajevo stoji 10 novih elektricnih Porsche Taycan, a mi sto bi uvezli polovan hibrid placamo i dalje 15% carine. Zato ove godine uvozim opet dizela pa se svi pogusili.
Cemerno,Romanija,Turbe itd Januar i zimska idila.Ja i Tesla gledamo kako se kicina uhvatila na haubi.Tesla se momentalno ugasio kao i moj mobilni telefon.Cekamo Pauka u Januaru.
Ukinite normu Euro 5 i vratite Euro 4 i tako ce narod moci obnoviti vozni park za nesto bolje.
Decenijama smo bili smetljiste i groblje njihovih izrabljenih dizela, a sad nam nazor guraju nesto sto niti zelimo niti mozemo voziti.
Porsche Taycan - garancija na bateriju do predjenih 160000 km, zamjena iste 40000 eura. Pushi ga u ovom slucaju i prvi i svaki sljedeci vlasnik.
Kome treba spominjati familiju? Da li prvom vlasniku, proizvodjacu ili samon sebi pod uslovom da si glup ko *urac da budes druga, treca ruka.. 🧠
Kupis olovnih akumulatora i stavis :D
Fuj.
Umjesto da su na to najv ce carine, ta luksuzna, skupa auta se kupuju kao auto za pokazivanje(trece,cetvrto...), a kupuju oni koji imaju visak sredstava
Kao savjestan i ekoloski osvjescen gradnjanin, automobil na BETETNIJE cu platiti iz DIGITALNOG novcanika, sporet na struju su mi ugadili, plin sam zavrno, meso ne jedem, BUSTOVAN i ociscen od parazita! Kod sebe uvijek imam malo pakovanje VAZELINA, jer licemjerno bilo bi nazivati se savjesnim i odgovornim bez VAZELINA!
Smece.