Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaci mtel od trojkaskog telekoma.
ajjj komentara ti. SDA 30 god drzala BHTelecom, devastirala ga. i sad je trojkaski. u svakom Teelfom centru rade sda aktivisti. koji lud komentar.
Jaci od farukovog telekoma hahah
Znaci daleko jaci od BH Telecoma.ALi kako i nece biti,u RS niko nece izabrati BH Telecom ispred MTela,dok kod nas Trojkina vlada KS sklapa ugovor sa MTelom umjesto sa BHTelecomom,i sto je najsmjesnije,rade to nezakonito...https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojena-zalba-bh-telecoma-vlada-ks-nezakonito-dodijelila-ugovor-mtelu/210630112
Kako obraza vi iz SDA botovi imate komentarisati, kako imateeee. hahah. 30 god sda unistava BH telecom haloo. prvi put sad evo 1 god da sda ne ulravlja Bh telecomom.
Kada će ovi iz Mtel-a početi graditi bazne stanice u Federaciji BiH? Signal 0 bodova...
idi u rs ako ga korsitis
On koristi sigurno Novotel i misli da je to "bošnjačka" mreža hahaha
Trojka M-Tel Vlada je prilicno doprinojela ovom uspjehu
SDA je poprilicno doprinjela ovom rezultatu
Kad pogledas rashode I povecanje ovo je gubitku
ciji je taj m-tel, ima li drzava sta od toga?
Nema niko nista prodati Srbij
BiH nema Srbija ima
http://www.klix.ba/clanak/240801051 Ko je ovdje.lud?
Sad mile lezi potrbuske i smislja prevaru.
dajte obasnite kako nam firme posluju u gubitku, kuka se da rradnici trebaju saosjecati s direktorom, dok on testise hladi na egzoticnim destinacijama i voze mu svi ukucani 100k+ kolica
Cuj kako pa elektro ima uhljeba 60% viska radnika koji ne doprinose kontas eto kako
Više ja obrnem.