Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti si predsjednik na državnom nivou dakle tvoj je krivica
@andricPivo ON I SEBI UKRADE A DA NECE NAMA
@andricPivo + vladu države vodi SNSD.ov premijer Zoran Tegeltija !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ti si državni nivo vole jedan
Vidi mu glavurde, prava Bosanac. Bosanac pokušao izvršiti samoubistvo, skočio sa zgrade, dočekao se na glavu.
Da ti krme jedno ne obstruiras ovu drzavu sigurno bi se nesto moglo i uraditi. Skupljas politicke poene a one jadnike u manjem entitetu vuces za nos. Jedva cekam kad ce ti brod potonuti i nadam se vrlo brzo.
Danas je kriza svima, osim politicara... Svima se zna da ce da trpe i pretrpe, mnogi i ostat bez posla.... Samo politicari ne!
Cuj legende, spominje drzavni nivo, a opstruise sve sto treba da se rjesava na drzavnom nivou...
Nisam ni poceo da citam tekst a vec iz naslova sam zakljucio sa mu je cilj drzavne rezerve pohapati.
Dobili pare od stranaca podijelili između entiteta (tj. sebe) i sada prozivaju državu, jel oni čuju sebe kad govore?
Blokada drzave i destruktivna politika koju si vodio na drzavnom nivou je morala doci kad tad na naplatu sto ce se uskoro i desiti.
Pa ti tvrdis da je RS bolji dio BiH i da za funkcijonisanje RS netreba drzava BiH.
deflacija je dobra stvar. Možeš kupiti više robe za manje para. Ako je nemaju gdje iskladištiti nek podjele narodu. Narod ima uvijek prostora u svojim praznim skladištima. Dodik ovo priča zbog hektara krušaka koje će mu propasi. Koga je briga za deflaciju gdje je sve bagatela. Dodiku će propasti kruške hahahahaaa hihihi kakva državnost kakvi bakrači
Kakav spiner, samo je Tramp veći spin majstor. Ali, sada smo svi u istim govnima i treba vidjeti kako spasavati što se spasiti može. Niko neće biti pošteđen krize. Najgore dolazi na jesen.
'... imamo niže cijene, a veću potržnju, što može dovesti do akumulacije robe i problema njenog skladištenja...' jel ovo u Kumrovcu naučio ... seljo sve pobrko ,,, fataj se paprika Mile seljačino
E jes mu zinula guyica za parama iz CB BiH. Pa pa sta bješe sa onim iznosima od MMF-a, nije zar vec sve uspio pokrasti?
a ti si se trudi da drzava sto losije funkcionira
Dolaze? Čekaj, hoćeš reći da vam privreda trenutno cvjeta?
Uslovi za deflaciju?! O kakvim nizim cijenama on prica? Pa taj kao da ne ide u prodavnicu otkako se ide sa maskama jer za njegovu glavu nema velicine.
heheh, sad drzavni nivo kriv??!