Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pringles nije čips,oduzet im je naziv čips s obzirom da u svom sastavu uopste nemaju krompir
Nije tacno, sadrze krompir al krompir u prahu koji se kao tijesto oblikuje u cips
Dobar k'o grijeh, samo poskup čips..
Čips spada u grupu proizvoda opasnih po zdravlje i pojavu stanica raka . To i ne treba da radi ,ima zdravijih proizvoda
Ovaj je supporter izraela isto ko i starbucks
ukus bezveze
Pringles je cisti otrov
Ovaj kliks je postao cion+i+sticki portal. Sta god da pokusas napisati protiv, pogotovo u smjeru bojkota, blokiraju komentare. Sloboda govora je iluzija.
Samo domace
najodvratniji cips na svijetu, nista kao kellys ketchup
Ovo nije čips, ovo je smeće.
Ni 0,01% krompira. Hemija 100 %. A obrću 36 milijardi dolara. Narod je velika ovca.
Novinaru ovo nije cips
Za sve koji misle da se ne koriati krompir u prozivodnji pringlesa. Pringles koriste smjesu sličnu tijestu koja se prvenstveno sastoji od dehidriranih krompira, kukuruznog škroba i drugih sastojaka. Nije klasicni cips gdje se nasjecka krompir a zatim isprzi i dodaju se zacini. ALI SE PRAVI OD KROMPIRA. Nemojte lagat ovaj napaceni narod vise!!!.
Nikad čuo za ovo a kamoli probo. Od nabrojanih sam čuo samo za BBC al nisam probo.
klumpat
NEMA VODE NAVECE , VODOVOD SMANJUJE PRITISAK I KAO STEDI. UJUTRO BUDE PRLJAVA A BOJLER CVILI I LAGANO SE KVARI. NAJGORA INSTITUCIJA U DRZAVI ViK
Ovo je sve samo nije čips
NEMA VODE NAVECE , VODOVOD SMANJUJE PRITISAK I KAO STEDI. UJUTRO BUDE PRLJAVA A BOJLER CVILI I LAGANO SE KVARI. NAJGORA INSTITUCIJA U DRZAVI ViK
calm down, Đifac kupio Đifca. keep walking