Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja u kojoj se ogroman novac skuplja za ceste od akciza, do taksi pri registraciji auta,do kredita iz raznih izvora, a nigdje km puta, ne znaju šaht napravit kako treba, definitivno jedno ozbiljno leglo korupcije i kriminalnih aktivnosti u ovim cestama ovo je stvarno mjesto za jedne ozbiljne financijske istrage slijep bi čovjek ovdje našao teške malverzacije naših para
Bla, bla, bla….mnogo zuje malo, malo meda daju. Ne znam ko ce vam se voziti tim autocestama kad ih zavrsite 2050. Do tada ce sva mladost otici trbuhom za kruhom. Sram vas bilo.
Kad ova radna skupina pripomogne da konačno autoput ugleda sa mora Budimpeštu, onda je na redu izgradnja brze ceste za Bihać. Orijentirno 2049., ako ne bude nepredviđenih situacija😉😁
55 feninga na svaki litar goriva gradjani plate za akcize i putarine. Natocis 20 KM dizela i od toga 11 KM ide ovima sto nam prave i odrzavaju puteve. Pomnozite to sa brojem automobila i ubijedite sebe da opet glasate za iste. Ako uspijete svaka cast.
Europljani pitali zasto 11 godina pravite 100ak km autoputa, domaci odgovorili evo napravit cemo jednu radnu grupu koja ce rijesiti sve probleme. Vrhunac i kulminacija u glavama je bio brainstorm koga svog ubaciti u radnu grupu - citaj uhljebiti.
Vidi ti njeg…vodi se sudski postupak o korupciji a on ugovara nove poslove…..samo moguce u ovoj propaloj zemlji…
Radne grupe se formiraju kad treba da se ne uradi ništa.
Šta će vam radna skupina? Dajte radnicima pare da vam završe autoput.
Terzić je oborio svjetski rekord u sporosti gradnje autoputa...
Jesul se dogovorili da prave jo.....s 25. Godina !!???
Hoćete ponovo žuti fidic tenderi za jarane pa da se potroše sve pare a 20% radova izvršite, poznati vaš stil izvlačenja para
Mars tamo djubrad .
Kad oces da nesto nikada ne zavrsis, osnujes radnu skupinu. Stari fom. A akscize? Pojela maca
Kad nešto ne želiš da riješiš oformi komisiju!
Kakva sad radna skupina? E bice lijepo vidjeti ko ce to uzimati nase pare i ne raditi nista...., izvinite greska ubrzat ce izgradnju Vc-a.