Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi stqnari jddne zgrade moraju placati uz mjesecne rezije i fond za popravke i odtzavanje te iste sgrade. Sve dok se to neuvede imacemi samo ruglo od fasada, oluka, tavqna... Nadoknada za taj fond bi morala biti najmanje 100km pa gore mjesecno-zavisi od kvadrature stana. Svugdi to vec postoi u razvijenim zemljama, znaci netreba nikakva velika pamet samo zakon prepisat.
JELI BILO BAKLAVA NA SASTANKU?
renovirate fasade preko ministarstva turizma? dokle ide ljudska gluposz
ljepita ministrice turizma bi trebala biti u konkursu
Bravo
Potpisuje li sta penzioner Ismet Ovcina? Prosi li za projekte Putovanja i saznanja? Zna li se gospodo ministri kada ce mu biti zavrsna destinacija PIO?
Pranje para Sarajevo sve sebi
Imas I ti I opcinu i budzet? Pa Sta ti je izgradila? Prihodi Sarajeva od turizma su preko 2 milijarde KM. Od toga se finansira pola Federacije kroz poreze!
Napokon.
Svaka zgrada može sebi platiti fasadu i opet da joj para ostane.
Ovo oko fasada gdjje sse javiti, ostecena fasaasa u ratu
A treba i oprati grad. Prljav.