Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klovn se zeza s nama, prvo najavi vec trece poskupljenje plina ove godine a onda se satro vadi sa subvencijom struje za penzionere. Ko za ovog glasa u oktobru nek se upuca odmah na dan izbora.
U naslovu 100 KM u tekstu po 25 KM na 5 mjeseci
krojodajl ispade 125KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrš u icčku materinu lopovčino jedna, što niste poduzeli ništa da ne raste cijena što ste nasamarili rudare za povećanje cijene, šta će biti kad prođe 5 mjeseci, usheru nas do grla i onda kao biva spašava nas mrvicama
2 godine divljaju cijene, Vlada FBiH se ceslja. I pred izbore da se malo “pokazu”. Mrs stoko
buhahahhaah, on i novalic partneri, a Fahro satro napada partnera od svog ministra 🤣
Radoncicev kriminalac, pljacka gradjane konstantnim dizanjima cijena struje bez ikakve potrebe, i fol obecava subvencije za penzionere 5 mjeseci, a sta nakon toga debilu .Scepo Radincic je najvece zlo sto je doslo sa strane u Bosnu ikada
Dosta vise jednokratne sadake, pravite sistem odrziv za gradjanina BiH, inace necete imati gradjana, svi ce vam otici
🤣🤣🤣 Subvencije do poslije izbora
Kon.ino jedna, za 5 mjeseci ces imati radnike iz realnog sektora kao socijalne slucajeve i zatvaranje firmi, jer ne mogu izdrzati drzavni federalni aparat, koji je kao krvopija.
Mrs stoko!
U zadnje vrijeme penzioneri su im najveca meta, laki glasovi a ima ih puno
Ovom liku bi max. domet trebao biti pozicija PR-a. Elokventan je, ali teski duduk za ulogu ministra. Maaaaaarsh!
Evo jos jedne pametne od pametnog. Pa citava BH hoce da se ovaj covjek skloni. On jos jadan misli da je dobar al mi ne znamo.
Sprema se poskupljenje za one koji nisu socijalni slučajevi
Svi smo mi u stanju socijalne potrebe jer nam cijena potrošačke korpe prelazi iznos primanja! Zato ministre ili uradi dobro posao ili ne k*nj*j. Svakako ove godine posle izbora letiš sa te pozicije ;)
punjenje budzeta povecano za stotine miliona, i on pred izbore dijeli sadaku od par miliona i misli da raja to ne vidi
I ovdje hrvati ugroženi, mogu potrošiti skoro 100 kilovata vise😀😀😀
Kakvu li prevaru ovaj sada smislja?!