Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije da su ostali zbog sankcija ali eto navikli smo na lazi..
Nadam se da ce sto vise njih zadesiti ovo.
Prelepa, vječna i ultrasiromašna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad nek kose slamu i S R B U J U
Masala.
Kakva kriza sta lupate u Federaciji nikad bolje nemaju posla nego recite da je zbog sankcija
Haj bogti nema veze, mogu preci u firme od djece laktasenka, malo je manja plata al mogu sta fali..
Kakvi poremecaji na trzistu, zbog sankcija je to pa vi glasajte za međeda!
BULEVARU? JESI LI ZIV?
Šta će Evropljanima drva. Izvozite visoke tehnologije.
hahahha
Da neko posluje sa entitetom (ili ako vam je draze drzavom) kojoj je predsjednik, premijer, ministri, direktori, poslanici, firme pod sankcijama svih banaka? Pa nije niko lud, osim nas samih sto to trpimo
Pa de vidite da se nekako prema Rusiji i Bjelorusiji izvozi ako je vec kriza u EU...ili su ipak malo sankcije uzele svoj danak?
Samo glasajte za Dodika i uskoro ćete svi biti poljoprivrednici
Skola mi je drvna osveta mi krvna
Lijepi dodo i njegovi saradnici.
Sve drugo što sam pokušao napisati zabranio mi algoritam, kažu govor mržnje.
Samo naprijed da ih jos 10000 ostane bez posla
300,000 firmi ugaseno u Njemackoj u zadnju godinu dana.
The reports from the front lines are only getting worse. Unemployment rose year-on-year by about 200,000 in June, a month when companies normally add jobs. Though the overall unemployment rate remains low at 5.7 percent and the number of job vacancies high at nearly 800,000, German officials are bracing for more bad news.
..i ovo je samo u Njemackoj. Svako ko pisluje sa Evropom ima teskih problema. Projekti se stopiraju, firme zatvaraju, narudzbe vracaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako vam je pripremio i priredio vaš voljeni . Allah ga nagradio. Dobro gledajte bračo iz RS-a, koga sledečeg staviti na vlast. Ljube vas brača iz Federacije, i čuvj te se