Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arhus centar, Karton revolucija i slični njima postaju državni neprijatelji broj 1
Svako piše šta hoce. Radi se ozbiljnom kapacitetu, a ne o nekih par MW. To je nasa energetska baza i samo je ugalj i blok 7 mogao rijesitit problem. Nuklearnu ne smijemo.
Ekolozi a i mnogi gradjani su mi potpuno neshvatljivi: Ne moze blok sedam, ne moze blok na biomasu, pisu peticije lrotiv solarnih elektrana, eno kod Tomislavgrada pobuna protiv vjetroelektrane, ona zena iz Kaknja zeli da zaustavi rudnik u Varesu, ne mogu hidroelektrane... A samo sebe zatrpali smecem.
*A sami sebe zatrpali smecem.
Klepate pare i prosipate šuplje. Ništa vama ne valja iz nevladinih organizacija kojekakvih, a kad ste vi nešto ponudili kao rješenje. Odj.. više.
Nisu samo ekolozi problem, ljudi u ovoj drzavi su protiv SVEGA... ne valjaju termo elektrane - ok zagadjuju, ali ne valjaju nam ni hidroelektrane, neki dan gledam bune se protiv solarni elektrana, nedavno prije toga bune se protiv vjetro elektrana... Pa stvarno vise
Ako igdje ima više vode u Europi, onda je to kod nas. Onoliki Modrac i Spreča puni smeća, šljake, bolje da se usmjere na te fantomske vrbe.
Izgleda ti nisi vidjeo koliko vode ima u Evropi, cim ako govoris
Zamolio bi sve komentatore da ne brkaju ekologiju sa ovim NVO ublehačima. Ekologija je ozbiljna nauka a nije sakupljanje smeća i pametovanje bez ponude rješenja. Ekolozi áirom svijeta rade na rješavanju problema sa naučne strane, argumentovano i traze najbolje solucije za okolis i ljude a ovi nasi tzv. samoproglašeni ekolozi samo znaju njasra a rjesenja ni na vidiku.
Državni NEPRIJATELJI br 1
Naši ekolozi su protiv bilo čega. Neće termoelektrane na ugalj, neće plin, neće biomasu, neće hidroelektrane.....Koliko bi bio kWh kad bi se pitali ekolozi?Penzioneri bi davali cijelu penziju za račun za struju. Zatvorilo bi se i ovo malo industrije što je ostalo.Samo da oni šilje priču o zelenoj energiji za nečiji račun. Treba ih pljuvati po ulici.