Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma poskupite khurcine, u minus ste se sveli za godinu dana hahahahahahhaah....treba prvo otkaze podijeliti visku ljudi, koji samo onako sjede po kancelarijama i nadrhkani su...cim se visak otpusti, nece biti potrebe da poskupljuje...
nije samo da su nakantali gomilu nepotrebnih stranackih ljudi koje je davno trebalo smanjiti nego sto svi oni imaju silne privilegije i povlastice koje mi skupo placamo. sad nam je hrana i sve skuplje nego u njemackoj. sa ovom ucjenom ep ode sve upm eksponencijalno. naravno i ne traze druge opcije
FTV, BHRT pred gašenjem, elektroprivreda u minusu, bh telekomu smanjena dobit, svakodnevna zaduzenja, a tek su godinu vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja mislim da je doslo vrijeme da promjenimo sve u elektroprivredi. Od vrha do dna!
Ovo poskupljenje struje ce automatski dovest do poskupljenja apsolutno svega, od hrane do tehnike. Hvala Trojka
da sumiramo...uhljebi su najveca rak rana drzave...njihove apetite ne moze zadovoljiti ni svicarska...
Nema poskupljenja gospodo dok ne utvrdite kako je i ko je pokrao elektroprivredu ona nije do prije pet godina nije bila z minusu. Tu treba uvesti inspekciju i objavite šta je urađeno pa onda poskupljenje.
Otpustite 2000 viska uhljeba i neka vam nadoknade manjak oni od termobloka koji su pare pokrali ! Ostavite sirotinju na miru liopovi !
Čuj mrezarina sta nece lopovi izmisliti ! Ne treba ferk nista da im odobri ,da pljackaju sirotinju i gradjane ..
I onda im cudo kad im narod krade struju
Ima neka firma koja se bavi pretprodajom el.energije sa jednim zaposlenim.Zaradi puno novca od provizije .Mislim da se radi o stotinama miliona maraka. Treća osoba da preprodaje je dokaz da stranački uhljebi nisu sposobni voditi kompaniju.
Skloniti smetala stranački podobne uhljebe i ostvarite uštede.Nerad i nesposobnost menađmenta da plačaju građani je skandalozno.Sve poskupilo opravdanje ne pije vode.BiH je proizvođač električne energije.
Nije nuzno ,zar da vam narod i sirotinja nadoknadjuje ono sto ste nahapali ?!?! Otpustite pola sto ste preko stele i stranki uhljebili i eto nadoknade stete ! Nikakva poskupljenja za osiromaseni narod ne dolaze u obzir !
pun klix botova
moze poskupljenje, samo kad prekomjerno zaposlena stoka dobije otkaz
Odmaknes se od BiH malo i vidis kako iste politike truju zivot svaki dan.
E, moja Bosno, koji je strucnjaci vode😱🤔niko ni ne pomislja na spajanje prema Evropi i berzanske cijene😱🤔kakve tarife, kakva konkurentnost😱pa u socijalizmu nije bilo problema sa strujom😱🤔sada struju Bosne pljackaju Srbija i Hrvatska, a unutar Bosne se opet bogate konstitutivni Srbi i specijalno Hrvatici😱🤔🥶😡
Jedini krivac je SDA koja im je radi neukih glasova natovarila rudnike i tako zauvijek opteretila EP BiH.
Evo trojka sad izvolite i otpustite 1000 uhljebljenih SDAša i eto ti miliona
Ovi kad se pocnu zaliti Bgm kao da od 3.000.000 stanovnika nikad niko nije platio struju od kako se rodio.
Tako rade kadrovi crvenih (SDP) sve po narodu...