Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi potrošači smo zadovoljni odlukom FERK-a.....
a to što ti kablovska svake godine skoči za 3-4KM nemaš se kome žaliti, i opet je ne isključuješ.
Nigdje ne kažu da je od tih 60 % kućanstava kojima neće poskupiti jedno 40% dijasporskih stanova gdje je potrošnja 0. Pa jedni jedu meso drugi kupus a u prosjeku jedemo sarmu. Smiješno. Nas 3 u kućanstvu čitav dan na poslovima vikendom napolju pa prosječna potrošnja 600 kilovata ljeti zimi 900
uz dužno poštovanje, slagao si ga da valja. Kod mene kuci, 5 clanova, babo, mama, sestra kuci stalno. kuća na selu, 2 mašine za veš svako drugi dan, škrinja 500l, frižider 150, svi elementi u kuhinji na struju i obroci se spremaju na struju, ljeti bojler non-stop upaljen, zimi grijanje plin. Uz sve to na srednjoj tarifi trenutni prosjek 12 mjeseci, 453!
bravi ferk ne treba narod i sirotinja nadoknajdivati pokradeno lopovima !
Iako su svi ekonomski parametri nasuprot prijedlogu da za zelenu tarifu u primjeni ostanu važeće cijene, Elektroprivrede BiH se opredijelila za granicu 268 kWh jer to praktično znači da za oko 60 posto kupaca ne bi došlo do promjena, odnosno poskupljenja.... Ovih 60% ionako ne zive u BiH, znaci hoce da nas 40% koji smo (nazalost) prisiljeni da ovdje zivimo i radimo, kazne sto smo ostali ovdje!
Iako su svi ekonomski parametri nasuprot prijedlogu da za zelenu tarifu u primjeni ostanu važeće cijene, Elektroprivrede BiH se opredijelila za granicu 268 kWh jer to praktično znači da za oko 60 posto kupaca ne bi došlo do promjena, odnosno poskupljenja.... Ovih 60% ionako ne zive u BiH, znaci hoce da nas 40% koji smo (nazalost) prisiljeni da ovdje zivimo i radimo, kazne sto smo ostali ovdje!
Pogasis sve kupis svijeca moze i kandilo , pranjr na ruke tuto kompleto, raspirator a ne usisivac i mozda se upadne u donju granicu, bas pravi poticaj na stednju
uzmi račun kablovskog operatera, i račun za struju. Pogledaj koliko plaćaš energiju (bez mrezarine) i koliko plaćaš uslugu ctv (bez mrezarine), pa reci onda reci Jel ti komentar na mjestu, i jel' te stid (a mene jeste) što je to tako (da ctv plaćam više od struje). od ctv nemam ništa, a struja mi treba.
Sto jednostavno kad moze komplikovano, podigni cijenu max 20% i svi zadovoljni.Stimulises sve da manje trose glupsoni jedni.
Neradnici i SDA nesposobni uhljebi koji su dosli iz pripyzdina, kupili diplome i uhljebilj se u tvronicu para zvanu EPBiH. Dokaz koliko su nesposobni jeste da nisu zavrsili ni jedan, jedini zapocet projekat HE, TE i SE. Vracamo li vam lovu za propali Vranduk nesposobne vam j..em?
Od izvoznika struje i ogromnog dobitka Elektroprivrede trojkasi doveli firmu u dubiozu i sad narod treba da ih spasava i kako to odjednom da smonunkrizi s proizvodnjommstruje iako imamo kapacitet da preko 70% proizvedene struje mozemo izvoziti a da cijena u BIH ostane ista
ko je pokrao te silne milione neka odgovara, a ne narod da uvijek plaća vaše lopovluke.. mamiicuvamm
Za sve koji nisu shvatili tekst, ovdje se ne radi o nasim nego EU koja je sluga Amerike, a preko FERKA natale povecanje cijena. A vi i dalje budite protiv Rusije i starih vrijednosti.
Znaci hoces da kazes da Amerika preko FERKA ne da da se poveca cijena struje u BiH i da ja zbog toga treba ne bude protiv Rusije jer mi je u interesu da mi bude veca cijena struje?
Valja uhljebiti toliku nipadiju i sdpovce 😂😂
A o kriminalcima iz sda da ne govorimo
Nije problem da poskupi struja,,ali podignite majmuni po priključku,,tako da podere one kojima stoje vikendice,vile, stanovi.. A ne ovako..kreteni jedni...lopovski..
radi se o finansiranju stranke, kasa prazna pa se mora nekako napuniti za izbore
mamu vam nametnutu, sve ste pokvarili i zaduzili se, samo za godinu dana kako ste na vlasti