Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik koji otvoreno pita gdje je knjizica u kojoj je lista Epsteinovih prijatelja ne moze kupiti tako mocnu stvar kao Twitter
Pa zar nije kupio vec
Svaki iole ekonomski pismen čovjek je znao da ovo Musk ne može kupiti, odnosno da nema sredstava za to. Svo njegovo bogatsvto je bukvalno fikcija. I teslin balon kad ispuše BMW će biti vrijednija kompanija od ovih prevaranata čije dionice su jedan obični hype kao i kriptovalute u koje ulažu samo naivčine.
Nekad se stvarno pitam ko stoji iza ovakvih likova,ko stvarno upravlja ovim korporacijama...posto ovaj i njemu slicni izgledaju i ponasaju se kao sarlatani...
Jel mu propala kapara
Ma napusi se karine vise
Hajde sto covjek ocito manipulise cijenom dionica bez namjere da kupi twiter, to jos mogu shvatiti. Ne mogu shvatiti ljude koji se pale na ovog robovlasnika.
Kralju, evo ideje: obriši 20% lažnih i dobiješ 100% nelažnih.
kupi klix za 3,5 marke
bas interesantno za gradjane bih
Onaj Trump k'o baba Vanga, on je to vec predvidio.
Pa jesi li dao kaparu ili nisi
Djes to kupovat jesi lud
nije nikad ni planirao kupiti
Pritisnuli ga jer su se prepali slobode govora! Twitter je opasno oružje.
Ma daj, svak piše šta pozeli na Twitteru. Imaš od ultradesnice do ultraljevice, religije, naučnici, političari. Ima proukrajinskih, proruskih, prokineskih,..
Lagati i obmanjivati malouman narod to nije sloboda govora. To je manipulacija tako da to nije prikladno u demokratiji. U divljim zemljama jest u civilizaciji nije..
Joj sto ne mogu ove nepismene price, ko god ima para odma sotonist.. klixovci su majmuni najveci
welcome to balkan