Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I M E N A
Dajte imena buducih milionera koji su stetu napravili!!
Ko su becari?
Becari jasta :D
Ma nemoguče😂😂😂
Jel sda ili je df
Zato se preko naroda i sirotinje dug namirivao .Kazniti najvecim mogucim kaznama lopove !
E baš me čudi.Zar ima toga još?Ja mislio završeno.Pardon zaboravi HNŽ,dole je gotovo.
E baš me čudi.Zar ima toga još?Ja mislio završeno.Pardon zaboravi HNŽ,dole je gotovo.
Kada BH Gas plati penale Mađarima od njih i onako neće ostati ništa tako da je sve izglednija opcija otvaranja nove firme i to pod imenom Plin HZHB!
sanjaj
Kunto je bio direktor a savjetnik mu je bio Panto
Nije valjda da je ko zajebo i vas
215. SJEDNICA VLADE FEDERACIJE BiH: ANEKS NA UGOVOR O TRANSPORTU PRIRODNOG GASA Federalna vlada je prihvatila informaciju o potpisivanju Aneksa 24 o transportu prirodnog gasa s FGSZ za period 2020.-2023. godina, koju je, na osnovu zahtjeva privrednog društva BH-Gas d.o.o. Sarajevo, pripremilo Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije.
Sve milioneri, da je drzave 90% bi ih bilo u zatvoru
Ljudi se onda cude sto Hrvati ne zele da BH gas upravlja juznom interkonekcijom, uz to da sam BH gas kao federalna firma nema ni jednog zasošljenog Hrvata.
navedite iznos presude, slobodno… necemo se ljutit.
niko se u vlasti trenutno ne bavi ovim arbitražnim predmetima… samo se probude iz zimskog sna kad dobiju presudu. tad se trazi samo krivac. BiH ima niz predmeta trenutno po arbitražnim sudovima po svijetu.