Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u Sarajevu imamo Dedin krompir... To je nama vijest!
Tako je...to je vijest za one koji samo o hrani misle. Oni koji žele da rade, znaju da firma Veritas (Rajlovac) radi potpuno iste stvari za BMW, a tu su još i Selzer, VW Vogošća i druge manje firme.
pa rekose oni da je Musk porijeklom Srbin
Vraća se Tesla kući da umre.
grah tetovac i dijelovi za Teslu :D
Pa i bilo bi prikladno s obzirom kakve kante su ove tesle ne znaju jos ni panele poravnati kako treba kvalitet im je nula, jedino su im dobre panasonicove baterije
Hahahah, jasta ce. Kao Rio tanto ?
Mogao bi i ja ali ne vjerujem da hocu.
I mog babe selo bi moglo sudjelovat ako bi tesla bio napravljen da koristi sirutku umjesto struje ili goriva 🤣
Teslom od Bijeljine do Sarajeva i od Sarajeva do Bijeljine, u martu kad padne koja pahulja. Nepotrebno navigaciju i autopilota koristiti, to bi bilo previše.
Sumnjam, Tesla proizvodi sve svoje dijelove in-house. Bilo bi super kad bi došli
Čuj u Bijeljini. Pa Leskovac je na jugu Srbije, Okrug Jablanica.
Znanje Elona Maska, za Sebijinim mozgom debelo kaska.
Nek je sa srećom, ali ko sa Elon Musk radi, taj para na kraju nije vidio.
Pa dobro kaze ona njihova historicarka da je Elon Musk iz entiteta republike srpske hahhahaha
Diže mi se kosa na glavi kad neko od vlasti traži da otvori fabrike. Vlast ne otvara fabrike, ali jeste odgovorna za puteve i ostale uslove poslovanja. A od ovog projekta neće biti ništa jer ta fabrika ni puta nema. "uskoro biti sanirani putevi do fabrike kako bi zaposleni lakše stizali do radnog mjesta.".