Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i SDA ste najveća katastrofa u historiji jedne i jedine BIH
Ekonomiju mu cine hifa i as holding monopolisti
Cijene su sigurno na najvecoj razini u historiji !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Komsijina djrca idu u skolu bez sendvica u truljavim patikama, nemaju mobi ni kablovsku. Grijanje pale samo kad je minus. Komsija ima platu od 1800 KM, u steku ima oko 50 000. To je ta ekonomija frljo FRLJAVI. FBiH je ifrastrukturom , cestama fabrikama na nivou nekadasnje Albanije. Bitno je da Hifa Bingo i vasi profiteri kupuju nekretnine po Malti. Sjeme vam se zatrlo. OKTOBAR !!!
Ja stvarno neznam koje smo mi ovce i kojim glupanima nas smatraju, ali mogu kad i jesmo pa sve ovo gledamo i cutimo i svake 4 godine damo im glas cast izuzecima, samo neznam kad ce se ovaj narod probudit iz zimskog sna.
U skladu s tim treba nam Fadil povecati penziju kao nikad do sada, nekad je bilo povecanje i 15%, onda se nadamo najmanje 20% ha ha ha
Ko vam je kriv sto vi ne gledate Fadilovom ocima
Kupovna moc se ne ogleda u tome koliko ulja I narandzi mozes kupiti za sto mara, nego u tome da je 100 uvijek 100. Najbolji trenuci ekonomije nisu u povecanju broja onih koji sve teze placaju rezije nego u dubokoj analizi strucnjaka koji je vidi napredak tamo gdje ga nema.
Jest zato sto narodu uzimate akcize na mrtvo ime.
Fadil Bruce Lee
Mozda u tvojoj kuci, ali mahala je na koljenima
Dobro Fadile hajmo onda zgradu jednu napraviti pa punu robni rezervi. Hajmo podsticaje poljoprivrednicima kao u EU. Pomoć javnim kuhinjama!. De saberite se u glavama i počnite raditi.
On se tako osjeća šta ćeš
Godine. Podnesu ostavku i napravit ces veliki iskorak u ekonomiji. Procvjetat ce ko behar u proljece.
A i cijene su najveće u historiji.Fadile pomokrim te usput
Novalić da nije tu mi bi odavno propali. Sjetite se samo njegova prethodnika splačinu iz Konjica Nermina Nikšića pa taj je ostavio dugove i propast. Živ ti bio Fadile ✊️
Zar ovaj ne bi treb'o biti u istraznom zatvoru do okoncanja sudjenja ?
Ovaj isti vucic u srbiji, samo drugo pakovanje... A brojke, matematicki kako fadil voli matematiku obojicu demantuju..
Haha kako se lik zajebava s nama, ovo je nerealno kakvi smo ljudi