Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Fahro !
Selam Fahri, nedaj đedovinu ni za šta
Čestitam gospodinu Fahrudinu, a posebno AMERIČKOJ VLADI na ovom sjajnom projektu, koji je znatno bolji od svih drugih projekata.
Fahrudinova djeca otisla u Svedsku.
💪🇧🇦
Bravo Fahro pozdrav iz Svedske 🇧🇦✅
Vratio se iz Švedske aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaasssshhhhhhhhhhhhhh.....
Bolja zemlja a veće budale ,u toj našoj zemlji što žive nema nigde na svijetu
Ko ce se vratiti ? Nece oni nidje iz Sarajva
Samo ne u Mededu...zderu svinjetinu i karaju se medu sobom
Pobjego od rata Sacuvo psihu i zdravlje I vratio se na "odrzivi povratak" sa Svedskom penzijom
Ko ga penzionisa mlad je on, cini mi se '63 godiste a vratio se ima 10 g.
Najnovija vijest!Hrvati imaju novu riječ za ćevape!MLJEVENICI😂🤣😂🤣😂🤣👊👍
Lud ko struja!A ima možda Svenska pasoš pa kad bude cani pani jopet Svenska!Kad imaš pare lako se proseravat!🙈
SVE POHVALE GOSPODINU FAHRUDINU!!!! ALI DA NIJE (SDA) STOPIRALA NJIHOV POVRATAK ON BI BIO NA HILJADU PUTA VIŠI I MASOVNIJI !!!! ALI SDA I SBB SU SE VOKUSIRALE SAMO OD ČARŠIJE DO TARČINA!!! POSTOJI JEDNA ČUVENA REČENICA KOJA ĆE UČI U ANALE A IZGOVORIO JU JE DUHOVNI I JEDAN OD NAJVEČIH MISLILACA OVOGA I PROŠLOGA VIJEKA!!! OOŠTINA CENTAR VRIJEDI VIŠE NEGO 100 DRUGIH OPŠTINA!!! JOŠ DA NAPOMENEM DA JE (SBB KOPILE SDA)!!!
Dao Bog jos puno Fahrudina I da im pomognu svi Bosanci, svako na svoj nacin. Jest to njegova djedovina, ali i svih nas...
Pošto dobro poznajem te predjele, mogu samo reći da tamo koza pase pod ručnom. Većina jedva dočekala da pobjegne iz tih planinskih krajeva.
Hoću i ja u Švedsku pa da se vratim nakon 20 godina.
Bravo Fahro! Sretno!! Ali sto bolan djecu posla na fax u Beograd?
Što BG!?Zato što je BG vrh vrhova metropola!Ja bio vidio!Eto zato!
Šta će čovjek hoce da pomogne kad političari neće... Svaka čast ljudino...