Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to kad Dodik kaže da je entitet rs stabilniji i ekonomski snažniji? Il on ne priznaje ove procjene, one su "očito" protiv srpskog naroda 😂😂😂😂
Ova kreditna ocjena je u spekulativnom nivou i kao takva je NEINVESTICIONA! To se može Lahko provjeriti! Glavno pitanje je kako se dobila i ovakva ocjena kada su glavnu energetsku firmu, za godinu dana, Elektroprivredu odveli u minus 140 MILIONA KM???
Srbija ima za klasu bolji kreditni rejting BB+
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da mora pasti inflacija kad su cijene otisle do neba. Zakon ponude i potraznje. Ako trgovci hoce nesto da prodaju moraju spustiti cijene. Obicni ljudi su iscjedjeni ko limun
Cuj zabranili rijec G E N O C I D N O S T! Cenzurisu vam komentar ako napisete tu rijec i da su to Srbi?
Vojin zvani minimalna plata od hiljadu marki..
Naravno, država puna šuma i vodnog bogatstva. Kad sami Bosanci ne znaju, onda će im investicijske kuće "povoljno" dati kredit da prežive, a dugoročno će ugrabiti vrijedna prirodna bogatstva.
Evo jos pojasnjenja: 1. Drzava BIH....B+ 2. Federacija ....B+/B 3. R.s................. ispod drzave, vjerovatno B Znaci Federacija ima najvisi rejting!
nesto se taj pad inflacije ne vidi na cijenama u marketima
ne znaju oni da cemo mi sve sto zaradimo u stranim drzava potrosit u Bosni
Nikad gora Federalna Vlada ,niti moze gora biti
Zadovoljavanje ega Mijatovića pošto Federacija nije subjekt međunarodnih odnosa i ova ocjena ne služi ni za šta. Bolje bi bilo da kaže kad će ona obećana minimalna plata od 1000 KM. U septembru prošle godine rekli su - vrlo skoro.
Nista vam vise ne vjerujem smecari, isuvise mnogo puta ste slagali u zadnje vrijeme, radi vas sam izgubio vjeru u socijaldemokratiju lazovi!
Zanimljivo kad se pise o nasoj zemlji onda se ocekuju nova radna mjesta, povratak dijaspore, pad inflacije, oporavak privrede, svijetla buducnost, opsti napredak itd.. Kad je npr vijest o Njemackoj, Svicarskoj onda su vijesti zatvaranje radnih mjesta, ogromna inflacija, nece se oporavit do 2050 godine, los zivotni standard, skupova, tamna buducnost njihove privrede itd... Hvala bogu kad smo po svemu iznad tih tzv razvijenih zemalja.....
Bravo. Evo narode. Ne nasjedajte na opozicijske budalastine
A sta je sa ekonomskim tigrom zvani rs 😁
Vojin Mijatović stručnjak iz ekonomije hahahahahah. Kada je Fadil iznosio statističke podatke govorili su trojkaneri svašta a to je ipak bila statistka za već prošli period. a ovo je procjena budućih kretanja. Ima li iko od ovih novinara da napiše jedan pismen članak koliko se u ovj godini vladaa FBiH zadužila i koliko još planira i to da se stavi u odnos na prošle dviije.tri godine pa ćemo vidjeti gdje nas drug njiva vodi.
Možda je zabranjeno razmišljanje!?🤣🤣🤣
🥪
a sve trojka ne valja
Pa zar nije Fadil podigao federaciju 😂😂 Možda sad podigne pritvorsku u Istočnom Sarajevu
Pravo je podigao, u Zenici 😅
Ako napišeš komentar o zaduživanju FBiH, onda to klixov AI okarakteriše kao govor mržnje i obriše komentar 🤡🤡🤡
Ma kakav AI, pusti priču. To sve Hambo čita i kontroliše.