Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čapljina, Čapljina, Livno, Čapljina, Čitluk, Čapljina, Posušje, Livno...
@ajan.2309 Normalno sta si mislio. Ko je jamio jamio ha ha ha
@Bulevaromania ti ocigledno nisi prolazio kroz Skender Vakuf. Srce RS-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav za Delica, ministra privrede. Samo da znas da nismo zaboravili obećanja. Dobro plaćena radna mjesta za mlade, besplatno stanovi. Cekamo.
Ja ne znam ko vrsi ove podjele, kako je moguce da jedna mljekara dobije pare, a sta je sa ostalima.. Sramotan odnos prema Tuzlanakom kantonu, sve pare su dali hrvatima, izgleda da se samo dole kod njih proizvodi.. Jebes ovu politiku, ovakvu drzavu i vlast. Zasto sta god urade, urade na lopovski nacin.
Eto nek sada kazu da su rvati ugrozeni.
Ovo je sramno. Podijelili sve hrvatskim firmama. A ovamo uroženi kme kme. Bezobrazna raspodjela.
Ove stranačke velike iznose.. A šta je sa sitnim proizvođačima, njima šipak..
Sve firme povezane za SDA/HDZ liderima.Jel jasnije svima!?!
@mirsvama auuuu daleko si ti prijatelju.Obicno sitni kriminal nervira sirotinju i stoku sitnog zuba.Ne budi sitna stoka.Ako su ti pljacke banaka i par gr. travulje kriminal, onda si ti sretan covjek :))
Drustvo, privreda, zdravstvo, saobracaj, sport, urbanizam, pare za migrante bez kampa, univerziteti, zagadjenost zraka, kriminal i nesigurnost, zaposljavanje, procedura za dokumente, za biznis ( ako nisi niciji), socijala, kriterij pomaganja tokom korone...Daj mi jednu stvar u kojoj ste nastupili posteno, profesionalno, transparentno i pravedno!
Dje su pare od akciza na cigare i gorivo?
koje stoke ne mogu ne razumijem 2 firme po 700 hiljada, objašnjenje molim heko bugojno i esof g.vakug, koga vi zajebavate
Koliko je poljoprivrednih gazdinstava? Ona ne trpe? Oni koji nisu izvozno orjentirani hrane nas ili kamenje? Vi samo znate nepravdu uobliciti u nesuvisle --pravne kriterije i niste ni za sta osim za losu stvar.
ajan.2309 kako ti nije zapalo za oko bugojno u g vakuf po 700 hiljada ajde ljudino razguli
ja se izvinjavam ,ne vezano za ovu temu. Jel umro Dodik?
Srebrnoj malini 10 miliona a ova trideset jedna nek se razdjeli s ovih 8
Nek ste hoteldzijama podijelili, ko hebe proizvodnju hrane!!! Rerardi!!! ☠
@gooUser1604997031 Retardi *
a nista za srebrenu malinu?