Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta rade te inspekcije? Jel’ to namjenski postoje i kaznjavaju samo nas obicne smrtnike koji moramo da uplacujemo porez redovno?
koga ces bolan kazniti, odmah Strajk gladju napad na drzavu, na rudare , na radnike itd. i onda se javljaju građani i podrzavaju radnike, ina ravno da politicar nije lud da pokrene stecaj preko Vlade i organa upravljanja nego upumpava nase pare koje nam otmu preko poreza.
Naravno, pa nece kaznjavati svoju uhljebljenu familiju u javnim preduzecima, svoje vjerne glasace? Bez velikog reseta sistema, ovdje napretka nema i nikada ga nece biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ces kad niko nikad nije u ovoj usranoj drzavi odgovarao za višemilionske utaje poreza. Zato čovjek leži za 2m drva A najcrnje što se borio za ovu sramotu dok su ovi podrumaši paučinu skidali
Nema utaje poreza, svi su prijavljeni i obračunati, samo nisu plaćeni. Neplaćanje po našem zakonu nije krivicno djelo nego prekršaj.
Nooooroooood znooooooo!
A plate prava sitnica, haha niko nista ne radi u tim preduzećima pa šta očekivati
Ja sam šokiran!
Pa gdje to ima?Čuj,porez plaćati?
Pun mi je ku.ac ovih gazdi koji imaju privatne firme i kao plaćaju redovno poreze državi...radnici rade za minimalac ili ga tako prijavljuju i čovjek na kraju ima penziju 400 KM, zaposli novog radnika i dobije pare sa biroa, kada istekne ugovor noga i tako u krug...ima toga još...
Kako pojedini, a nama običnim smrtnicima računi se odmah blokiraju???
Nooooroooood znooooooo!
Zato freelancere ganjaju radi par maraka crkavice.
Lokalnu piljaru bi inspekcija zatvorila za 500 maraka duga a ovi milione kradu li kradu.
zlatne koke naših političara
Tako se velika preduzeca pripremaju za prodaju ‘Investitoru’… za 1 KM…pa onda taj ‘debil’ proda dalje za milione…
Kako mogu biti dužni?!??…. Kako ja ne mogu nikome biti duzan..?!.. Zadto se ne reguje kada je taj dug 10.000KM…?!… Kako meni banka sve blokira ako dugujem 1KM… a ne uplatim je kada treba?!….
Nooooroooood znooooooo!
Da sam na licno duzan 5 maraka oduzimali bi mi imovinu. Ovako ne smiju dirati u svoje glasacko tijelo, nego samo registruju dug i idemo dalje.
SAMO SU DVA POSTOJECA RJESENJA , ZATVARAJ NEPROFITABILNE ILI SKLANJAJ VODECE NEPROFITABILNIH KOMPANIJA !
Ma ne duguju javna preduzeća već su u DUG ZAVALJENI SVI GRAĐANI !!!
HEBENI UHLJEBAŠI