Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajmo i BH telecom i BLOK 1,2,3,4,5,6,7,8,9 i 10 ! Zatvorimo tu pipu i umanjimo sirenje na stotine bolescura.Dok pisem ovo, jedna osoba je upravo oboljela u BiH! 2 milijardice ONI pokusavaju da ukradu ( SDA I Novalic dream team ) ?? Za dvije milijardice bi mogli da napravimo koliko onih vjetro elektrana?? Ne moramo nista ' IZVOZITI ' jer KADA izvozimo...mi ( SDA ) ustvari dajemo Srbiji 27% marze PLUS?!?!? Da bi to islo dalje u EU.Unistimo trovace i KLEPATORE! Mic po Mic 2014-2021.
Pametno,treba samo sunce i vjetar koristiti kao izvor energije
Kod nas nedaju rijeke,kažu eno ćumur hajcaj
Naša elektroprivreda je hospicij stranačkih kadrova: očeva, sinova, kčeri, supruga, ljubavnica i rođaka, ljudi koji nisu kadri pratiti svjetske trendove. Naša ministarstva i državne i entitetske agencije je najbolje da snimaju pornjavu jer mi se čini da su najbolji u tome, a ne da kreiraju dugoroćnu energetsku politiku. Cijenu kašnjenja, nerada, neaktivnosti i neažurnosti gore navedenih će platiti naši građani tj. krajni potrošaći.
Kod nas preferiraju ćumur i bukovinu i termo elektrane,a brane MHE..primitivan narod.
Elektrane sa modernim sistemima i precistacima ne zagadjuju okolis ni priblizno kao klasicne elektrane. Problem je sto vecina siromasnih zemalja medju kojima i nasa, nema mehanizme niti novac za modernizaciju. Ponesto se kao uradi, najcesce zbog iskoristavanja sredstava fondova EU, ali se potom ne odrzava. S druge strane, razvijene zemlje koje imaju ove mogucnosti teze ka novim trendovima (izvorima energije) koje siromasne zemlje ne mogu pratiti i rade jak lobi za gasenje termoelektrana.
... U svakom slucaju, ista igra kao i u svim drugim sferama - pod parolom opceg dobra idemo se obogatiti jos vise. A bogatstvo se postize ako si u necemu prvi, napredniji, pametniji, imas moc, a pri tome rjesavas problem covjecanstva koji je ne tako davno bio jedno od rjesenja.
Cuj fali paaara SDA Elektroprivredi hihihihi HOHOHOHO hahahahah ubijem sam sebe, pa onda sve oko sebe! Manite se te suplje, djeca ovo citaju...Ccccccc Cuj nema kesa za modernizaciju, a VEC ukrali 32 miiiiliJona KM-ova za ' pripremne radove '/How.Yes.No!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)