Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje cemo moci vidjeti spisak? zivo me zanima
@HomeSweetHome Bice prvi na spisku KV Vodoinstalater A.Budnjo SDA Hotelijer koji je onolike hotele zaradio sa mjenjajuci ljudima cijevi i kanalizacione odvode i postavljajuci baterije i wc skoljke po stanovima ko Giga Moravac nekad. Stedio covjek par godina, odvajo od usta da bi kupio onolike hotele po Ilidzi SDA BizMismen. Inace je SDA puna takvih skolovanih BizMismena, znaju sa parama
opet stranacka komisija... ko sastavlja??? kome se daje??? cuj 345 nakih uhljebskih objekata, poticaji ili svima lil nikome !!!!
Bravo, sva pohvale za ministricu Đapo.
Bravo, tako i treba. Sve pohvale.
Odličan potez, svaka čast ministrici.
Najgore je sto se zna da od ti para nema nista za ugostitelje a ne mozes im nista
Koliko je dobila SREBNA MALINA, pa i ona osim registtracije za nabavku med. opreme ima i registraciju za UGOSTITELJSKO-TURISTIČKE USLUGE !!!
Odličan potez
nije malo svakom po 87000KM
Bravo Edita
A hoce li jadni Denis Stojnic dobiti tu vasu humanitarnu pomoc? Eno ga jadan morao zatvoriti 4 lokala pa jadan jedva prezivljava sa jednim :( Grehota bas i bas me zanima hoce li ta vasa pomoc ici onima kao Denis?
Hoce da dovode turiste na “olimpijske ljepotice”. Na Igmanu bila staza za skokove, umjesto da su je uredili, oni sve unistili. Naravno da nije isplativo jer to kod nas nikog ne zanima, a ne zanima jer je to cijeli dugogodišnji projekt koji kreće od male djece. Onda bi imali i stazu, i sportiste i turiste koji bi dolazili da skacu. E oni misle da je za turizam važan samo hotel i kafana, da ti sve pocinje i zavrsava. Gospodo ministri, znatel vi opste kuda gonite?
Odlicna odluka 👏 Sve pohvale za ministricu Đapo 👏👏👏
Sve SDA kafane
Recite NE VAKCINI protiv COVID-19 pod SVAKU cijenu ! ! ! Prva vakcina koja sadrzi mRNA i napada vas genetski materijal i mijenja vaš DNK. OTVORITE OČI !!!
A vauceri obicnim gradjanima,po uzoru na rs???
Odlična pomoć,bar da nešto pozitivno se dešava. Pohvala za ministricu Mapi i njeno zalaganje.