Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikretu i Fahrudinu ne treba niko. Oni sami mogu uzeti k'o pola države.
@BulevarSCH: Zoki srbenda je sposoban kao tvoj psihijatar, dakle nimalo. K nozi!
Zoki Srbenda posle 4. zahteva po redu iz FBIH: "E, znate šta, SDA tallibani? Mislio sam da vam odobrim ovo, ali me baš nešto zabole ovaj moj pravoslavac. Ne može, ipak. NE DAM! Kad ukinemo karantin za sve, ukidamo ga i za ove strance. A to će biti onda kada zatraži Vlada Prelepe i Večne Republike Srpske. Poljubite me u guzu, ali ne onako protokolarno kako radite, nego hoću rad jezikom oko čmara ovog puta."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otvoriti granice za sve, pogotovo za drzavljane BiH bez karantena i izolacije!
zato Fikret i SDA uzimaju kako hoce jebes privredu
A vi camite u kucama i cekajte da korona prodje i pricajte samo nek se ne puca, sirotinjo
A sta je sa razdvojenim porodicama, u razlicitim zemljama, ovo je gore od rata. ILI SVI ILI NIKO NE MOZE PUTOVATI.
Podrska za ministra Radoncica💪💪
Koji smo mi bukvalisti u BiH, od drveta ne vidimo šumu. Svako pravilo može i treba da ima izuzetak ukoliko je to logično, sigurno i ukoliko doprinosi većem boljitku u odnosu na pravilo. Ne vidim nikakav razlog da stručnjaci uđu u našu zemlju bez obaveznog karantena i iz medicinsku provjeru.
Trunka aminokiseline je nekako evoluirala u amebu, zatim u jazavca i bulevardvora, Perpetuum Debile kao i većina njegove braće po slanini i bijelom luku. Njegove paorske čeljusti nemaju odgovarajuću anatomiju za ništa drugo osim za vrijedjanje što je karakteristika luzerske pra'oslavne 'superiornosti' koja se, unatrag 600 godina, neutrališe urinarnim traktom i rječju SIKTER !
Tako je kad o ovako važnim stvarima odlučuju likovi koji se razumiju u sve i u ništa drugo, šta Fahro zna o industriji, svojim 'principijelno tupavim' odlukama zakočili su profitabilne firme i u doba covid-19. Šta Fahro zna šta je remont i kako to funkcioniše, šta su mašinska postrojenja i turbo-hale u kojima su serviseri 'socijalno distancirani' i u vremenima bez covid-a jer svako radi svoj posao na ogromnim mašinama.
Koga ovi budu spašavali, bolje mu je da je umro jučer.
ljudi halo baa..pustite da radimo..glad ce zavladati kriminal ce zavladati pljacke ce zavladati..jeste li svjesni sta radite
Ovi iz Privredne komore su isto uhljebi! Da rade nesto osjetili bi svi.. Ne radi niko nista! Samo palamude!
KAD BI SE RADONCICU DALE SIROM OTVORENE RUKE, ZA 1. GODINU SAM BI NAPRAVIO DRASTICNE BOLJITKE BiH NA GOTOVO SVIM POLJIMA, U TO SAM SIGURAN 100%.
Kakva je razlika izmedju stranog strucnjaka i mog roleta iz Njemacke? Oba mogu donijeti virus plus moj role moze donijeti meni koju i paru.
Mene zanima kako ova domaća narkomanska gamad je prezivjela bez dandare ovoliko dana?Granice zatvorene a nisu imali toliko zaliha u steku?Jesu li pomrli?
Sbb🍀💙