Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Forto novinar se pita o aviosaobraćaju, logicno da će ga prodati...
Naredili Sattler i Murphy a trojka je dovedena protivustavno da implementira apartheid nad Bošnjacima i izvršava Briselsko-Washingtonska naređena.
Tako će reči i za elektroprivredu vodovod i još ako je šta ostalo da bi izvršili naredbe od demona zapada koji žele da vladaju svim što donosi profit.. Narod će vas razapeti na trgu ako tako nastavite
Dostigli smo lvl da nas prave budalama,dezerteri prodaju dzavu i ne kriju,a mi mirno sutimo. Pa i ne treba nam biti bolje
Tulipani, pogledajte šta se dešava sa aerodromima kod komšija i susjeda. Tuđa ruka svrab ne češe. Sem ako nema dobre zarade. Kada zarada opadne, odlaze i iza sebe ostave pravu pustoš. Naravno, Forto, kakve veze ima Vijeće Ministara sa APT SARAJEVO?
ovo i treba uraditi da se da u koncesiju,jer su nasi majmuni nesposobni da poboljšaju sve vezano za aerodrome,nek dodju ljudi i nek rade kao sto su uzeli i u Beogradu i Zagrebu.
Možemo i sami da vodimo ovaj posao. No nema kolača za vlastodršce!
Bravo pametnjakovicu. Znaci stranci su sposobniji?
Uništiše nas. Ambasadori jučer naredili ovi već danas izvršavaju. Bravo.
to si i obećao da ćeš im dati i zbog toga su te i doveli na vlast.samo ne znam šta čekaju radnici što ne štrajkaju
Teško nama sa njima.....ovi će nas rasturiti skroz... Gdje je sad hadži Fake
Samo kod nas narod koji je doživio genocid izabere osobu koja je dezerter ! Da bi dezerter uništavao ono što je ostalo. Poslje se pitamo kako nam se desio genocid
Trebao si Forto sacekat bar dan-dva da se 'zagube' izjave americkog ambasadora o ovoj 'problematici'. I ti si zapadni agendas sa dna kace!
Mislim da je zrelo vrijeme da se ovo restartuje. Instalirana vlast ima rok da isporuci drzavu , sto se prije ove budale udalje sa mjesta odlucivanja to bolje.
Mrs smradu izdajnicki. Sve sto si dotakao si upropastio i unistio.
Nesposobni Forto, dezerter.
Forto, krajnje je vrijeme da se ukloniš iz bilo kakve vlast zajedo, pinokijom i njivom!
Tako će reči i za elektroprivredu vodovod i još ako je šta ostalo da bi izvršili naredbe od demona zapada koji žele da vladaju svim što donosi profit.. Narod će vas razapeti na trgu ako tako nastavite.
Dajite sto prije i majnite te konje vise sa aerodroma nek idu opet orat i ovce cuvat
Nisi ti branio u ratu aerodrome tako da se tebi j... za njih....!?
Jao glavuša!