Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci otisao u Ameriku da prosi za kredit za put u Sčepan polje
Nije istakai važnost puta prema Tuzli i Bihaću nego da uveze RS i CG...
Ne uvezuje RS i CG nego BiH i CG.
Mali nepismeni zeleni livada! Ociti ne znas kako funkcionise drzava i ko je za koje podrucje zaduzen! Federacija je prvi put od 1995 godine odvojila neka sredsta za put Sarajevo Tuzla. Forto je drzavni ministar i njegov rejon je spajanje drzava. Livada dragi pitaj, nemoj se brukati , pitaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta god da covjek uradio nace se Kliksadzije da osudjuju. Svi se stalno zalimo na put Sarajevo-Podgorica i taj dio preko Scepan Polja, dobro je da se konacno neko sjetio tog i da pokusava rijesit problem.
Forto je chettnicki ustasha cije usrano dupe zauzima bosnjacku fotelju! I koliko je ocu uz bosnjackog budzeta dao love?
Forto treba i ova savjetnica mu frajer
Forto Vašingtonu priča o šćepan polju, ovo zvuči kao TLN
Dezerter je već bio u Americi 93.
Ovaj moron samo razmišlja o Šćepan polju i pruzi kroz Surdulicu. Izgleda nikad lik nije prošao putem SA - TZ preko Olova, sa milion krivina naprevljenim prije 80 g. Ah, da, to su unutrašnji problemi Bosne, a ova američka pudlica je zadužena samo da rješava sh. probleme.
Forto je drzavni ministar, ne federalni - koji bi trebao da se brine za put SA-TZ. Zelenasu nemas pojma ni sta pricas.
Bilmeze spoji Tuzlu sa Sarajevom, jbte Kupres spojen sa Livnom vrhunskom saobrsćajnicom, a na putu za Tz ginu jer nema uzlaznih traka. Fujjj
Pa, on je drzavni ministar, ne federalni koji se brine za Tz- Sa put, na pogresnu adresu upucujes kritike. Kako ste samo neobrazovani to je strasno!
Put preko Sčepan i ostalih polja, mnogo je vazniji za zivot ljudi, nego sve bjelosvjetske rezolucije i drzavotvorne politike.
Tako da razvije siromašne dijelove genocidne tvorevine zaduženim svjetskim parama koje ćemo mi vraćati kao zahvala onim koji su počinili genocid nad nama , hvala Forto.
sve je to BIH. A, za RS se zahvali svom aliji!
Forto bio si lokalna, sad si svjetska ubleha.
Ovaj klosar ne moze dobit kredit iz Bosne, vec otisao u ameriku traziti novac
Normalno da za Fortu problemi nisu etničke prirode, nego korupcija. Ipak je on u momentima etničkih problema boravio van države. Dezeterčić, pederčič mawi
Evo vidite sad svi koji je ovo idiot.frajer u po Washingtona priča o šćepan polju, koji amater, ne može voditi opštinu a kamoli šta više