Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naj veci uspijeh u ovoj zemlji je kako pobjeći iz nje
Pisi propalo, kraj.
Sto da se ulaze u industriju kada su plate u istoj 450-600 KM ? Zar mislite da ce se narod otimati za to ? Zar mislite da ce neko raditi za te pare ? Dobra vecina napusta zemlju, jer su siti jadnih uslova i plata u ovoj krš zemlji. Plate da Bog da i da stignemo, ali uslove za radnika nece BIH imati nikada. Zato ce i lipsati. Jadna bila, jadna jeste i jadna ce i ostati BIH.
@BrnoUltraCZ Uslovi za radnike ce biti bolji kada i radnici budu imali vise znanja, svuda je tako. Nema sumnje da Realni sektor pruza radnicima onaj tretman kojeg i sam prima od Javnog sektora.
Obrazovanje, narocito akademsko pod hitno mijenjati, uvesti vise prakse, a manje bubacenja i usmenih ispita... da te barem malo pripremi za stvarne projekte i probleme na trzistu rada
Nekada industrijska zemlja danas se bavi uzgojem smilja i malina.
Buducnost kao u Mostaru neki dan , nekada Tito redako kamen temeljac za Aluminij , za fabriku aviona ....a sada ih redaju za fabriku paradajza! Znaci srednji vijek
u Njemackoj...
Niđe.