Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fol u borbi protiv pušenja,a guraju IQOS :D
Kod nas se niko ne priprema za Zabranu pušenja, svugdje su pepeljare i svugdje se puši... ovo je k*** od države
Pa jer su ih pustili prvu godinu vidjet ćemo poslije ,al je fazon što oni neće da spriječe pušenje nego hoće da povečaju iqos
Nije poenta u zabrani nego u forsiranju iqosa kojeg predstavljaju ko proizvod sa Olimpa, Zeus ga poslao da udisemo zivot na baterije. Nije naglasak na zabrani nego na otvaranju trzista za nešto što moze biti xy puta gore od cigareta.
Onako usput, sve je manje i manje duhana a više i više vnago u cigarama. Iqos i ostali krš? To nije vidjelo cigare.
Ne još.
MERKELOVSKE zaostavštine...
S ovakvim kalibrom stanovnika možda budemo spremni za 30 godina.
Uzas..sto veca sirotinja vise se duhani...Podici na 10km kutiju I kontrolisati crno trziste cigareta
udjes u Bingo halilovici i sve smrdi na cigare, udjes u BBI(aria) opet smrdi nista se nije postiglo a o IQOS da ne govorim
Glupost,u ratu kad je bilo pitanje zivota ili smrti cigara je bila glavna valuuta bukvalno u rangu s hranom bila i sad da neko kaze Bosancu da ne pusi taj je veoma naivan.
Ma da, drzava u raspadu, restrikcije, korupcija, sta-sve-ne ali Balkanoid skace do neba od frustracija jer se zabranjuje pusenje u zatvorenim prostorima. Nesto sto postoji decenijama u normalnim drzavama. Wow, top smo mentalitet.
Vidis, sve si nabrojao PRIMARNE PROBLEME...U inat ne pokupim govance od psa, jer nema protesta za bolji zivotni standard...cigarete nece poboljsati zdravstvo, nece smanjiti doprinose itd koje uplacijemo, anemamo nista od toga ... Kad sve bude funkcionisalo sto cini DRZAVU, onda se moze raspravljati o cigarama i ostalim stvarima...
Kod nas dijete od 12 godina regularno može kupiti cigarete na kiosku ispred škole. Elektronske puše i u nižim razredima osnovne, a što je najgore roditelji uglavnom znaju, odobravaju i kupuju to djeci pod izgovorom:,, Bolje da mu ja kupim nego da išće od drugih,,. Davno smo mi dotakli dno.
Pušenje stetno.Tacka! Milion dokaza. Elektronske cigare tek za 20tak godina pisaće se o štetnosti.Alkohol na zapadu ne smiješ na ulici piti.Kazna.. po džepu.Eto mi pametni nek se pije i puši gdje stigneš.Samo Evropske zakone uvesti i kažnjavati.
Ovde na Floridi ja neznam kad sam zadnji put vidjeo da neko puši cigare, jedino djecurlija duva one e-cigs ...
Alkohol nije stetan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas,oni koji bi trebali da sprovode zakon ,oni puše u svojim prostorijama,autima...
Nigdje u svijetu se ne puši u restoranima, samo kod nas je dozvoljeno.
hvala bogu pa je tako.
Demokratski sve zabraniti
zabraniti i IQOS, nije fer prema pravim pusacima. ili sve ili nista
@gooUser1665515340 pa vidi ti pametnice...poredi cigare sa drogom i oruzjem...takve stvari mozes pisat kad cigare budu ilegalne