Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je ravaKu i to je to...
Nema naprijed dok je politika ispred struke.
Vidi se da nemaju interesa za privatizaciju u namjenskoj kao sto je imala sda koja se borila zivotom da privatizuje do kraja po cijenu vodenih topova. Sve ce se to rijesiti lagano samo neka je dobra uprava. Naprijed ljudi
vazda neke budalastine sa ovim ginexima i namjenskoj, rjesavajtre to jeste li normalni
Sad ce nju Niksic zapecatiti
najbolji pokazatelj kako se vlasti u BIH odnose prema ljudima i privredi. Nije tu bitan niko osim njihovih interesa
nije ginex u problemima, vec gineksov menadzment... apsurd
Samo ljudi iz trojke nek dodu firmi je zagarantovana propast,koliko su samo firmi po Sarajevu unistili
Hahaha neka vas spasava badnjevicev punac
Re:gooUser Badnjevicev punac je dio problema, a ne rjesenja. On inace ne vidi nista lose u tome da mladi odlaze iz Gorazda. Kaze doci ce iz Bangladesa da rade u Gorazdu.
Zalosno je da je jedan od najvecih heroja Gorazda, Ahmed Sejdic, postao jako negativan lik u cijeloj ovoj prici oko Ginexa.