Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dadnes pare, dobijes nagradu. Kakav je to poslovni potez bio? Konkretno?
njiva dao
Nema Nacelnik veze za M17,uči i nauči prvo pa piši.Grad za ponos sa Osmanom na čelu.
Nagrada za potez rekonstrukcije mosta u sred sezone gdje se stvaraju 10-kilometarske kolone. Nejasno je ko gazduje federalnim putevima Federacija ili lokalne zajednice? Potpuno isto je i sa semaforom na ulazu u Mostar. Umjesto da se napravi nadvoznjak sa ukljucenjem u pravcu Konjica oni uzurprali ceste Federacije.
Završili ljudi posao za 3 sata, od 7 do 10. Ne znam šta pričaš...
@nips U 10 h kolona 7 kilometara.Pricam omo sto pokazuje Google maps, sto obavjestava Bihamk i sto prenose sredstva informisanja pametnjakovicu.