Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tih milion ce se jedno 900 hiljada vratiti u hdz kroz izmisljene projekte a jedno 100 hiljada potrositi za plate i doprinose.
pare ce kao i uvijek transparentno bit usmjerene na privatne vile i jahte
990 hiljada za platice budzetlija molim lijepo!😂
Ta uplata ce samo okrznuti racun na banci i ekspresno preci u ruke nekog od hdz-ovih kadrova... isti scenario kao i do sad
sipanje u šuplje
Zato Sarajevo upucuje avione da slete u Beograd jelde. Da se razumijemo nisam HDZ-ovac ani SDaovac vec samo Mostarac.
100% ce ih oprati
A Novalic zatvori BH Airlens i sad arapi peru pare preko Fly Bosnie. Sto o tome niko ne pise i ne priča. Moze sad dijeliti gubitasima i HDZ ovcima. Fino boga mi
Da moze Dodik dici svojij podguznoj muhi u zamak od Radobolje
Ma ja SDA skine Sarajevu al zato dadne HNK-u. Jasno i majmunu na grani sta i kako.
Da znaš koliko pametuješ znao bi da su ovo sredstva grada Mostar od iznajmljivanja prostora a ne iz Federacije. Nego treba vam malo smanjit pa vam svi krivi.