Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ce ista poskupiti cijene su toliko napuhane da mogu komotno bacati pokvareno nekupljeno i lijepiti 1+1 pred istek roka jer na marzama zaklase. Samo bojkot kupovine i kupovina zamjenskih proizvoda trgovce, distributere i proizvodjace svodi na mjeru.
Izbori ce reci svoje vec u oktobru. Neko je rekao da nas vlast egzistancijalno napada i tako treba i odgovoriti.
Brat mi jucer salje racun kupio 6 stvari 40km. Tipa majoneza , sladoled .. argeta.. cijena su europske. Ja neznam kako narod zivi u bosni treba vam spomenik dic!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"To je jedna lančana reakcija i smatram da ne treba da dođe do poskupljenja struje", ističe Marić. Kaže da je pred građanima BiH težak period ukoliko dođe do poskupljenja. Svi će poskupljenje ugraditi u cijenu na kasi jer niko neće da radi bez zarade na koju je navikao. Od pekare preko mesnice do trgovačkog centra, a proizvođači logično. Penzije i plate će imati manju vrijednost sljedećeg mjeseca nego ovog.
Ma pravilo je opste poznato ti povecaj cijene struje i dovedi u pitanje opstanak velikog broja populacije a mi cemo tebe smjeniti na izborima ili jos gore ko u Sri Lanci pa kom obojci kom opanci.
Ima li iko da povede narod na ulice dosta vise ma dosta
Zar mogu veće cijene biti...
Hoće da poskupe struju a ne znaju šta sa strujom više pa izvoze Crnoj Gori, Hrvatskoj. I ako će poskupiti bolje i domaćinstvu da poskupi struja npr račun mjesečno 100 KM 10 % 110 KM račun za struju mjesečno. Ako poskupi Privredi struja sve će to nadoknaditi građani. Od Binga, Mercatora i razni Fabrika sve će poskupiti.
Dižu cijene zbog diaspore koja dolazi 3 mjeseca I kupuje kolicima, sve trpa i to sve 90 % uvozni artikle. Kupujmo Domaće Parola "KUPUJMO DOMAĆE " treba da se emituje na svakom RTV kanalu u BiH, svaki dan ,bar desetak puta dnevno. A možda je već i kasno.
nek se vrti 1000 puta dnevno ako ne valja ja ga necu kupit
gorivo je palo, zasto nisu i cijene?
A cek poslupljuje fbih, s hercegovina i rs nista?
Ne postoji niti jedan dobar razlog za poskupljenje struje. Ali šta češ narod šuti i mirno sjedi,čeka
Samo bunt narodnih masa sirih razmjera moze urazuniti vlasti ove zemlje.Samo iz razloga sto dozvole nereagovanje nadleznih za formiranje manjih cijena prilikom pojeftinjenja energenata.
Sve je s gorivom poskupljivalo, al nikas se nije vracalo nazad nazalost
U Bingu kralju dobrih cijena svaki put nove cijene, strašno. Teško izlaze na kraj pa digli i kafu za marku a za klopu da ne govorim, bojkot.
Što ne kaze direktor da su im se i plate uduplale, a da ne govorimo koliko ih je viska,dok montera nedosaje.
Samo protesti brutalni mogu pomoci da se ova bahatost prema običnom narodu ukloni
Poskupljuje struja u Federaciji, ne u RS..Što se o tome brine žena iz Prijedora koja ne zna ništa o stanju u elektroenergetskom sektoru?
Poskupljuje struja u Federaciji, ne u RS..Što se o tome brine žena iz Prijedora koja ne zna ništa o stanju u elektroenergetskom sektoru?
dabogda sve poskupilo 300% kad sutimo i trpamo