Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije dva dana pišete kako je EU super pregurala problem sa plinom i kako ide sve bolje od očekivanog a danas u kontru.
Samo guraj zelenu agendu, serijsko pelcovanje mrna smećem, lgbt degenerizam i slavu ukrajini, daleko ćete stići!!!
Svi se uberbatili koliko su se prepali
Zasto botovi i ovi " normalni " ne vjeruju svojim očima kad je jasno ko dan da je i Zapad i Istok i Sjever i Jug i svi ebeni udruzeni za sve sto se desava na ovoj raspaloj politickoj sceni... cilj i jest da navijate za jednu il drugu stranu..
Zar neko misli da ce Ameri dozvolit da Evropa bude jaka,samo u onoj mjeri dok budu evropske pare isle za USA...i dan danas Svabe placaju Amerima porez zbog Hitlera...EU je stvorena od Amera kao zastita od Istoka....
Europa u krizi jer placa tudje ratove, Rusija samu sebe uvukla u dugi sukob, a SAD i Kina zadovoljno trljaju ruke. Zlobnici bi rekli da je netko Europu namjerno sj.bao, ali mi iz nasih medija znamo da je to cijena obrane demokracije
unistise rusiju sankcijama
Sutra ista vijest samo malo drugacija: "Evropa stabilizira ekonomiju bolje nego ocekivano"
Ne mogu više štampati novac a krediti sve skuplji.
Kad ljude docekaju poskpljenja struje i plina 1. novembra mozda se malo probude ali sumnjam, septicka jama potrosackog drustva progutala je posljednjeg "zabrinutog".
Mi se nemamo šta brinuti, kod nas je recesija 30 godina.