Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa super. Ovaj čovjek je rahljavog Halilovića uvalio jednoj Barceloni. Rijetko sposoban čovjek.
@2023. zašto ti ne investiraš u fotonaponsku elektranu pa da i tebi "građani daju 10 KM svaki mjesec" kad si tako pametan i kad je sve to tako lako kako pišeš. Javi se bankama, "sigurno će te podržati" u toj investiciji.
Vidjet ćeš. plaćao, Mamiću, plaćanja, će, džep ******
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahah. Kriminalac na listi traženih u državi do gradi biznis, i vlada mu odobrava isti. Svaka nam Čast 👍 Kapa dole Maminjo i sretno, ako ništa zaposli ovog naroda da bar nekako dodju do hljeba 💪💪
treba ipak napomenuti zasti je na listi u toj drzavi. pametnije da spominjemo ratne zlocince koje srbija krije. a ne covjeka koji je barem nagnao da ljudi saznaju za ex yu zemlje preko dinama i hrvatske rep.
Može zaposliti jednog čovjeka da pere panele od prašine a i to ako ne nabavi autonomne sisteme za održavanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A da, "drzava" Bosna i njezino "pravosudje". "Biznismen" i osumljiceni kriminalac Zdravko Mamic i njegov "biznis projekat" su u sigurnim rukama.
Što dirne - pozlati!!!
Ne postoji vlada Federacije, postoji HDZ.
izdat će Maminjo knjigu "Kako oprati milijune !?"
Nermin Niksic !
Legenda, hara po BiH.
Zna li se porijeklo novca, ili samo nas obicne gradjane maltretiraju za svaki iznis veci od 1000 eura
Jescete vnago sa zlatnim kasikama vi koji ga podrzavate
Kriminalci s kriminalnom Trojkom mogu sve.
A ostalim ne daju saglasnot jer navidno nije usvojen zakon o obnovljivim izvorima el energije. Zemlje i govana
Ovo je pljuska u lice hrvatskoj od strane fbih, i to koju vodi hdz bih. :)
A sad može vlada federacije izdavati dozvole, a kad u pitanju hidrocentrala Buk-bijela i ostali projekti u RS, kao tada treba da odlučuju organi BiH, to si ti vaši dvostruki standardi.
A ja čekam građevinsku dozvolu za elektranu od 10kw već 10 mj., iako je gradim na krovu legalno izgrađene kuće. Zemlja apsurda i nepismene administracije. Kriminalac i izbjeglica može, a pošteni građanin ne može.
Njivu ti je Poglavnik postavio za premijera i sad valja vraćati dugove.
Zato ja sebi na kucu ne mogu staviti 2 modula na balkon od 400W, a da ne pricamo o montazi cijelog krova i nekoh 10kWp zbog usrane procedure FBiH dok u susjednom nam manjem entitetu je to moguce
Mozes braten evo ja imam.. kod brckog
Kakva tek sada manipulacija slijedi.