Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato Turkish još uvijek leti...
I onda Brko lafo javno prijeti, a sa strane pare u dzep
žele spriječiti po svaku cijenu izlazak jer Izraelski narod bježi, prema nekim podacima milion njih je izašlo, ovo je sasvim jasno šta se dolje dešava!
Niđe veze. Prvo lete još neke kompanije, a drugo i da niko ne leti oni mogu preko Jordana ili Egipta da odu gdje žele.
Prema nekim podacima sa fejsbuka i tiktoka. Druze to je vise od 10% stanovnistva, jesi li pri sebi?
Ispravno.
porte-parole, još da vidiš kako ih čuvaju na istanbulskom aerodromu...normalnom čovjeku dodje da povraća
fly dubai leti osam puta dnevno za tel a v i v
Bravo!
U stanju su oboriti avion s 300 putnika i objaviti da su đeca praćkom pogodila, to je za očekivati. Ponestaje im izgovora.
Ne lete amerikanci, ali zato lete izraelci
al zato Bosna nije zaustavila...
Nije bosanska avio kompanija. Charter letovi, izraelska avio kompanija, samo izraelski drzavljani mogu letjeti. Kako ja razumijem, to su izraelski turisti koji se poslije 7 dana vrate kuci ili oni koji koriste priliku da izadju iz zemlje.
Al zato im pomažu vojni avioni