Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nenad stevandic je ratni zločinac
Cudi me kako te ova tzv.umjetna inteligencija nije sasjekla zbog te cinjenice , heh..
Nikad se oprati neće
ko se tudjoj nesreci raduje...
najvise ce platiti arapi koji zive u Izraelu. Masa njih zaradjuje na suvenirima, restorancicma u starom dijelu Jerusalema.
kakvi ba turisti, 8 okrobra iz drzave spicilo pola miliona drzavljana u rezervne domovine. turisti koji dolaze su samo vikend ceLnici, kao i kod nas sto je bilo
Čuj u izrael.. azrael..
Kosovo je neovisna drzava.
Bolje nego u albaniji
Zamisli uma koji tamo ode da ljetuje
A sta fali reci mi? Tel Aviv je kosmopolitski grad, bio sam i u Eilatu, preporucujem svakom, iako je iskreno Aqaba bolja, ali ipak u Eilatu je vise liberalno i autenticno.
bio sam tamo, posjetio Jerusalem koji se ne noze porediti bi sa jednim drugim gradom. Ne idu ljudi samo da se kypaju i suncaju na odmor
cioni st i
Pametni bojkotiraju
Bojkot C/0 nista
Ma jok, ići će sa pancirom kroz ratnu zonu...
Ybl mtttršinu svoju danas gledo video ma twitteru čovjek drži dijete, ustvari možda 1/5 djeteta, glava, ramena i manje više to je to.
Zar neko ide tamo kao turista ?
Kraj im je blizu. Treba napisati statistiku koliko ih je napustilo i nikada se vise ne zeli dole vratiti. Ogromna je cifra.
Ama šta će, sa dijasporom ih ima nešto manje od 18 miliona.....i zijevnuli na dunjaluk....na one koji se u istoriji nikada nisu o njih ogriješili....mora to doći na fakturu