Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos asfaltirati koji kilometar do izbora hahahah
zavrsiti 90% i onda cekati izbore, pa ako izgube neka se vade kako je vladajuca stranka kriva sto ne mogu da zavrse 😂😂
Da hoce i ovaj stari krepuhnut
Ovaj se rukuje sa benzinskom pumpom, a kofol predsjednik
Krepo
Odkud im
Zavuko ga Putko. Boli guzaaaaa
Sve su spremni kad se izbori primaknu.
Sada mogu sa bukvalno kamionom do granapa po čips a da ne osjete cijenu goriva. Hebo zdravstveno samo mu ne diraj u kamion.
CIONISTICKO SMECE 🤮🤮🤮
Sta se sve radi za izbore! U Srbiji i RS's dobijas pare i sandvice samo da dobijes na izborima! Kada sve prode sebi punis cepove pa sve iz pocetka!
stavili su extra fotku. realno stanje dementnog Joea
Trose se ratne rezerve,.Posle toga POTOP
Bacio oko na Iran pa da isprazni tankove ako bude pljahe..
Zna li iko , kako stoje dijamanti na tržištu ???? Ćifutska posla !!!!
Kad bi u cijelom svijetu nestalo nafte ovi bi je imali za period od deset godina, čisto da znaju oni koji se pitaju kolike su im to rezerve kad puštaju milion barela ko iz pi*ke, e pa nema dna, ali je žalosno sto štekaju kad znamo da je nafta obnovljiv energetik i da nikad je ne može nestati, osim ako oni odluče da je nestane to jeste zavrnu pipeee
Amerika je izvoznik nafte. Kao i Saudijska Arabija. Ovo je samo pred izbore da Ameri mogu sa kamionima po onaj bidon mlijeka jer im je benzin praktično džabe.
Mejt
Začas ćete vi to opet oteti od nekih arapa