Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nigdje ni rijeci od drzavnoj firmi za gas. FBiH je lijepo rekla, kada se osnuje drzavna firma za gas sve se moze pokrenuti. Koga ti saltas bolan.
Upravo tako, ko je regulator tog sto država ulaze pare???????!!
Je li iko u toku sa trenutnom situacijom? Je li iko u toku sa trenutnim uvoznikom "BHGas"? Je li to (možda) "državna" firma? Da ne bude zabune, niko sretniji od mene kad bi sve ovo drugačije bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
FORTO: "Moj stav, koji sam više puta ponovio, je da se trebamo odmaknuti od blokada i ići naprijed". Majmune nismo ni mi za blokade, ali jesmo da država upravlja energetikom a ne Dodikove i Čovićeve mafijaške interkonekcije kojima će na čelu stajati provjereni fosilni mafijaši Bevanda i Špirić.
A ko je drzava? Tornjaci? Sastoji se od tri ravnopravna naroda. Ko si ti?
Ko je regulator tog sto država ulaze pare????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aman sta je strucnjaka na ovom kliksu..
Ovo su sve do jednog VELEIZDAJNICI !!!! KoNjaković,Nikšić,Forto i ostala pogana klika !!!!!! Gori ste od SDA i HDZ zajedno !!!!
Forto ti si obično magare, tebi Dritan napiše tekst i ti ga samo iščitaš, bolje sebi nađi kakvog stranog zagonđiju i razguli, ti si šupalj na sve strane, i mrš u pm gnjido izdajnička
Samo kod nas ima da čovjek predstavlja jedan narod, ali se ne identifikuje da istim... Kakva poniženja i šamari naivnim Bošnjacima🥴Fronjto im ga pristavio lagano s dosta vazelina😂 je*i debile...
Komentari su vrhunski, klasične SDFA nebuloze. Otklon od BH realnosti 100%. Bošnjaci plaćaju drugi profitiraju, Bošnjaci-država, državna firma, samo BH gas....Zar vi zaista mislite da možete spriječiti Srbe i Hrvate da naprave plinovod kroz RS te Hercegovinu i Srednju Bosnu uslovljavanjem "državnim zkonom i firmom"? Postoji privatni kapital i investitori. Eno, Izraelci jedva čekaju. Gdje je problem, pa niko vas ne prisiljava da se priključite na bilo koji. Ima uglja, ima guma ...
ja vjeeujem da Forto nema veze o cemu se ovdje radi...
nalaze se u istoj fazi jer ista banda ima korist od toga...ebe im se za narod mislis da zure zbog nas...ta ce nam plin majke ti, da se gusimo u uglicnom monoksidu svako malo...pola zgrada i kuca nema ispravne instalacije ove osnovne...
Rijetko vidjen smrad od ministra
Dok se EU rješava plina, mi gradimo dva plinovoda. S obzirom da plinovodi idu du samo par gradova tko će plaćati izgradnju tih plinovoda? Zar nije logičnije da se ide u energetsku nezavisnost tako što ćemo graditi tvornice peleta i polako promjeniti grijanje svima na pelet? Ovdje neko želi da budemo energetski ovisni o zapadu ili istoku.
kako vas onaj bivo iz laktasa voda k'o nekad cigani medvjeda ofucanog po mahalama uz tarabuk
Jedina istina je da su Forto i Konakovic glasali za istocnu interkonekciju da ide dalje, ispunjavajuci Dodikove zelje - dok su juznoj pruzili podrsku i vratili je na federalni nivo gdje je HDZ blokirao. Tako istocna nastavlja svoj put, a juzna ostaje u blokadi. To su ti Hadzijini kompromisi, sve na stetu drzave i Bosnjaka. Od Forte me i ne cudi, on se uopste ne izjasnjava kao Bosnjak.
Forto smecar
Izdajnik Forto, ni rijeci o zakonu o Gasu! Evemo ti muma Forto!
Na ovoj karti je vidno da i jedna i druga "konekcija" i postojeci plinovod u sirokom luku zaobilaze Frtaljistan.
A evo ga živ je. K'o da ga je poplava izbacila. Vjerovatno je negdje rovario u državnim jaslama i sad ga poplava izbacila.