Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno se vidi da je Gaza na pogresnom mjestu i da jedan narod nije kriv nego smeta krupnom kapitalu.Hmm i onako nas ima preko 8Biliona sta je smrt 2mil toga skoro polovina djece ...e tugo moja ovaj svijet nije fer 😔😔😔
Ma ja, sve je jeftinije, plaćati troškove brodskog prevoza haman dupli put, komplicirati s vremenom, posadom itd. poskupiti onda te iste prevežene namirnice u marketima, osim zaustaviti rat i genocid. Vidimo na šta je sve cijeli svijet spreman kad je u pitanju Izrael.
Vrha ili dna Afrike?
Znaci ljudi su spremni platiti svaku cijenu samo da se genocid nastavi, a i mi svi zajedno sa njima. Sad ce nas uvjeravati kako je nerješiv problem koji se moze rijesiti za dan. Zaustavi ***eni genocid!
Cijena je ista, jer huti naplacuju prolaz... samo je 10d duze sto je realno glupost.
Hifa dok ovo trenutno cita dize cijenu nafte za 15pf preko noci
Od brute forcea samo je bolji pametni hack tj Huti.
Sad kad budem narucivao sa aliexpressa necu cekati 2 mjeseca nego 7 mjeseci ... mamicu vam
Jest mi te zao. Nemoj narucivat sa Aliexpressa ve digni gujcu pa kupi sam
Ti ko i ovaj gore mazlum, dok djeca ginu svaki dan tebi je bitno kad ce ti doci glupost sa aliexpresa bez koje mozes. Je li te stid napisati tako nesto ? Sram te bilo.