Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musk je tu samo izložena lutka za javnost, to su Pentagonovi sateliti!
Tesla je otvorijo Gogafactory kod Berlina. Poenta: 2000 zaposlenih!!! Woooow kakav ekonomski impact. Cak i Onda kad ukljucis dobavljace 🤣🤣🤣.
Erdogana vole te i ljube Bošnjaci i Bošnjakinja, da te dragi Alah čuva i nagradi. Ti si ponos muslimanskog svijeta.
ovi turčini ssamo nešto ucjenjuju a niko ih ne benda sa zapada.
Muskova situacija s Turskom je slična situaciji s Kinom. Naime, Tesla u Šangaju ima tvornicu, ali rukovodioci Starlinka nisu tražili pristup kineskom telekomunikacionom tržištu, piše Quartz. Kina je civilizacija, 2/3 planete sto mozete provjeriti ima Kinu za najvaznijeg trgovinskog partnera. Tako se osvaja svijet, korak po korak.
Kako mediji u BIH koriste svaku priliku da negativnom konotacijom omalozavaju Erdogana.A posebno pljuvaci samog Erdogana kao ko fol borcvi za slobodan svijet.
E ba al Turska medju top 20 ekonomija svijeta… Nije mala stvar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)