Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce bolan ostat?
@tersdan2 u kojem si ti Minhenu bio da mi je znati… mozda u onom nekom kod Kalinovika… cim izadjes iz BiH u Hrv vidis bolja auta, Slovenija jos bolja, Austrija i Njemacka neuporedivo bolja… za 7 dana u Minhenu ne znam jesam li vidio 200 automobila koji su stariji od 2010. godine, a bio sam 2019. zadnji put tamo
Ja sam naucio jednu stvar - kad zivis u Sarajevu najpametnije je kukat, ako primjete da imas, da si solventan, odmah zovu daj posudi milju, dvije, daj zovi nekad na veceru, na dernek... treba preventivno kukat da svi misle da si kokuz i niko nece ni pomislit da ti nesto trazi
Prvo ti se cijela familija navali na kosti. Odjednom te se sjete neki rođaci. Da ti je 100 maraka plata, opet bi se našli neki da traže cener.
Plata u vecini firmi u BIH se ceka oko 45 dana,kakav mjeces mi smo fenomeni sto se tice toga
Ostane nam jedna velika KUR CINA
Ove Sarajlije boga mi nisu normalne... Nema plate u ks ispod 1000 maraka. Trebaju samo da pogledaju druge kantone u kakvim su situacijama i vidjeti ce da je njima cak i dobro. :)
hahahaha, ja dobra vica..da nije zalosno bilo bi smjesno ovo pitanje..
14,2 mlrd KM depozita na 3,5 mil stanovnika je 4057 KM po racunu. O cemu vi pisete!? Kakva ustedjevina!? A da ne izdvajamo sad tajkune i njihive racune iz ove sume
Ne bih baš rekao da svaki stanovnik ima račun, a još manje da nas ima 3.5 miliona.
Ostane mi minus 400 barem
50% % minimalac, 20% na birou, 30% bogati .znaci 70% jad i bijeda , živi na silu. I čudite se sto nam je ovako loše stanje.
Ne ostane ni za novih gaća!
Ostane od šake do lakta😶‍🌫️
Koliko gradjanima moze ostati kad politicari podmire svoje porodice od drzavnog-narodnog novca i pojavljuju se u naslovima kao 'olicenje dobrote i napretka'. Hvaliti takve ljude? Zaliti se sto je sve lose i nizbrdo? Na ova poskupljenja sebi opet dizati plate za 600km da se izravnaju politicarske plate sa inflacijom dok isti narod za koji su ti isti politicari namjesteni na te pozicije od istog naroda ne samo da ne cine nista za narod vec im umanjuju standard i uskracuju slobode.
Šta je to "sa strane"?
Pa ono 'na...
Nema više ko pravdu istjerat kad je sve zadojeno mržnjom.
Daje sindikat do ro radio nebi ovako radnicima bilo. A narod u sred Evrope živi na ivci i siromaštva. Nismo mi ni u kini ni u rusiji ni u Izraelu ni u nekoj arapskoj zemlji mi smo u eu. Međutim politicari drže narod na ivici propasti jer tako se bogate koristeći nacionalizam.
Čistačica u BHTelecomu,ostane mi 1000€,živim od toplog obroka
Vukoja se mora ppdrzati inace ce sda imati kontrolu u Ustavnom sudu ( sda ima svoje sudije iz njihove stranke) i kocit ce ko Lendo....