Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci firma ima dobit od 60 miliona km, i nemoze platiti dug od 7 miliona, namjerno tjeraju firmu u propast i onda ce je kupiti navodno neko iz malte, ta breco
tako je radila i fabrika duhana Sarajevo pa je prodase i na kraju ugasise, a sve to radi vlada federacije - Fadil i kompanija
Malta-citaj SDA ogranak, uz pomocM LCDT malta feat China - i odjednom vlasik Firma iz Visokog! ahahahhahah h"! Braco mila....naši kradu pod blakoslovom Amerike i EU!! kome nije jasno nek se ubije odmah!Đabe nam zrak udiše!!!! Hravtsk raspordala citavu drazvu...sve vaznije frime od gospod. značaja!! Molim Boga da Bih ne uđe nikad!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da se razumijemo Bingo ima dobit od 80 miliona tako da je ovaj Gikil jedna od boljih firmi po rezultatima u BiH i neki političar je bacio šapu na njega, nekog političara žuljaju ratne ukradene pare koje je ostavio na Malti i sad bi preuzeo Gikil
imaju dobit za godinu 60 miliona i dug od 6 miliona od prije 10godina i kazu nerentabilno, treba prodati...ludilo,samo kod nas
Prva asocijacija pranje love samo da vidimo ko pere 🤣
Raspali se da Bog da. Najveća trovačnica u Tuzlanskom kantonu.
Ovu firmu je davno trebalo zatvoriti. Najveci zagadjivac na balkanu.
pa na Malti su uglavnom kladionicari, kriminalci i genocidasi, u njihove ruke da se predaje buducnost
Ima li ovdje minimum logike ili sam ja glup pa ne kontam da firma koja zaradjuje preko 60 miliona se moze kupiti za manje od 8. Ko je ovdje lud a ko je zbunjen?
Da kupi offshore Kompanija iz Malte. To je neko muljanje.
Čim je to sa Malte neka muljaža neko otvara firme na Malti kao i oni Miškovićevi što su kupili Standard i Zoru.
N E M O Z E
Taj Kunalić je bio i stečajni upravnik Dite 2017 godine kada se Dita prodavala za male pare a danas se i GIKIL sa 62,5miliona dobiti bukvalno prodaje za nekih 7 miliona i opet je Kunalić stečajni upravnika. Čiji je kunalić igrač i kome će taj novac da ode i za koju stranku??? Mislim da SIPA ovdje ima materijala za istragu!!!
Što prodavati nešto što donosi dobru dobit
Čim sam vidio Malta,znam da smrdi...ko otvara firmu na Malti, na kojoj nema ničeg, pa ni vode
Dajte molim vas zar stvarno vjerujete da jedna kompanija sa Malte moze i ima iskustva da preuzme jednu fabriku iz segmenta teske industrije. Idite na mape i vidite gdje se Malta nalazi i koliko je to mala i prenaseljena zemlja da tamo nema skoro mjesta ni za kamenolom. Nego vi pregledajte papire od nekog vaseg politicara sigurno ima njihovih kandzi u tome.
Ma sve rasprodajte, i djecu svoju prodajte prokletnici
Sa Marsa se vidi da je neka muljaža,Kompanija sa Malte čiji je vlasnik Luka Ploče kupuje firmu koja ima dobit 65 miliona a duzna 7mil.Hahahah svašta.