Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo uvedite opticke kablove u cijelom gradu, internet nam je u starom gradu na nivou dial upa pa tek onda pricajte o 5G
Kovacevicu, takodje, prvo reagujte po pozivu za otklanjanje kvara u roku kracem od 10 dana, za ostalo cemo lako
Koliko vidim vrijeme je došlo da Njiva uništi i BH Telekom...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Amel Kovačević je doveo Nikšića u BHTelecom jer traži podršku za imenovanje za Generalnog, kažu da moli, preklinje, kumi sve samo da ga imenuju jer ima portukandidata Edvina Škalju svjetskog stručnjaka a polju telekomunikacija. Amel Kovačević je najgori ikad koji je imenovan na poziciju Generalnog direktora, Kovačević ne zna a ovi ispod njega isti kao i on. Imenovana jedna interesna skupina ne-znalica za izvlačenje novca iz BHTelecoma.
Kovacevic inace poznat kao strucnjak za finansijske prevare i off shore pranje para, jedan od aktera afere Pamama papers koji se nasao na listi imena afere Panama papers
Ko nije upoznao Škaljić povjerovao bi u ovo. Čovjek je šupljator koji ne zna spojiti dvije rečenice a uz to mu studenti spavaju na predavanjima. Uozbiljite se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
63 miliona dividende vladi kao večinskom vlasniku koji vam je dao mogučnost da nas opljačkate sa onom 1KM mjesečno.Svako dijete školarac mora imati danas mobitel zbog onlajn nastave pa skontajte koliko je to otetog novca od građana.Iz moje kuće svakog mjeseca 8KM.
sad ce nam povecati onaj mjesecni harac na 5km
Imate vi dosta prostora za napredak: optika nije prosla na puno mjesta, mobilni internet ne radi cim se skupi vise od 20 ljudi na jednom mjestu, mojawebtv aplikacija na nivou kao da je 2004. godina. Onda ova politika sa bonusima za nove korisnike, a stare ko sisa. O cijenama bi se takodjer moglo raspravljati
povecacemo prihode tako sto cemo poskupiti uslugu!
Nije do mene, ja sam kod Logosofta
Osim Semira Ibrahimovića, kompletna uprava BH Telecoma je smiješna. Amel Kovačević i Anisa Lojo Bajrić, puleni Amera Bukvića dokazanog reketara BH privrednika. Faruk Hadžić, nezavisni analitičar koji je za svoje nezavisne analize nagrađen mjestom u Nadzornom odboru BH Telecoma.
5g najveca glupost na svijetu, dobijes bandwidth a bateriju jede, ne vidim hype iskreno
@sarmagedon: Definitivno. I crno-bijela televizija je bila puno interesantnija, ove farbe isto trose puno struje. Ima nas fakat svakakvih.
Kupi prvo telefon u skladu sa 5g mrezom pa onda pricaj.
Pametni Amel ; a gdje je dividenda za 2023. i 2024. godinu!!!!???
prvo ulozite u optiku u BiH. sramota
Paljevska, Reljevo, 5 km od glavne saobraćajne žile kucavice kroz BiH - signal NULA
A vidi Faruka
U kojem stoljecu zivite,pripreme za 5g mrezu....??
Hvala Telekomu za gledanje Europskog prvenstva
Hvala našem Telekomu što nam je omogućio gledanje Europskog prvenstva A ovi plaćenici sto imaju cvaju da negativno komentarišu pocuclajte ga lagano.. Bhtelecom daje najviše!!!!
5g izaziva vagu i skorpione