Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da su av.arke iz.bez.um.ljene jer nema im strane ka.rii.nee
Sta je av.arske ne.jaci, koje im nisu ni vidjeli mora, ko tkz. im "braniteljaaa" 💩, sve privatno! Istru ionako drže Slovenci i Italijani, ostalo se vraca uskoro matici Madjarskpj, aBd
Vraca konobaree i rvaCke l.u.jkee iz javnih ku.ca
ovo je "ebeno buđenje iz sna zavisti i zlobe,..
Potpuno nekorisna i nebitna informacija za gradjane BiH
@LeicesterCity007 ,slažem se ali kako bi mi bez pogleda u tuđe dvorište i naslade kad u susjeda vidiš mrtvu kravu,to je naš maximum u životnom uspjehu,..
BILD novina u njemacoj koju cita najneobrazovaniji sloj deutscher, e ako vam oni bidu spasavali sezonu turizma puno srece!
Biće to kilav biznis idućih godina. Putuju samo mlađi sa tanjim džepom.
To je dobro. Ipak, Lufthansa je pokretac ekonomije.
U Bosnu nece niko,nema dijaspora zakazala...