Pogledajte kako izgleda
9

Međunarodni aerodrom Sarajevo otvorio gastro zonu koja će biti dostupna za sve posjetioce

V. K.
Međunarodni aerodrom u Sarajevu saopćio je kako je od danas za putnike i posjetitelje dostupna gastro zona koja će biti otvorena na drugom spratu Terminala B.

Gastro zonu čine tri ugostiteljska objekta i to: Skybar caffe,  a la carte restoran Toro Toro  i Food Terminal samouslužni restoran. Svi navedeni objekti se nalaze u prostoru prije pasoške kontrole, kako bi uz putnike i svi drugi posjetioci mogli uživati u novoj gastro ponudi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Skybar caffe u svojoj ponudi ima preko 40 sorti vina, i drugih alkoholnih pića te nudi ekskluzivnu espresso kafu marke Maromas. U ugodnom ambijentu Skybar caffea dozvoljena je konzumacija duhanskih proizvoda.

Food Terminal je samouslužni restoran kapaciteta od 160 sjedećih mjesta koji nudi izvrsnu ponudu domaće i internacionalne kuhinje sa oko 1.000 glavnih jela koja se svakodnevno pripremaju za naše posjetioce. Restoran nudi i uslugu cateringa i organizaciju promocija.

Toro Toro a la carte restoran nudi najviši standard ugostiteljske usluge, uz vrhunsku, posebnu i bogatu gastro ponudu Meat and Fish koncepta.