Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj iskren, prijateljski savjet, svim mojim sunarodnjacima u Bosni i Hercegovini: putujte po svijetu, idite da vidite drugacije. Tek onda cete shvatiti koliko nas lazu u nasoj drzavi i kakva smo mi rupa ustvari. Pa jel vas stid hvaliti se po klixu da ste top 5, a aerodrom nam je velicine srednje skole?
Meni je bas zbog toga ekstra😁 NeIma sanse da fulis let. Ne moras doci tri- cetiri sata prije. Ma divota. A oni megalomanski, sto ti treba 1h sa jednog kraja na drugi… bjeeez ba
Dobri rezultati zahvaljujuci dijaspori i odlasku mladih.A šta je sa taksistima onim prevarantima,to pitanje je neriješivo ili ste svi u talu?
Hahahahahahaha vi ste vic majke mi
I Top 5 aerodroma na koje se tokom jeseni i zime ne može ni sletit!!!!! 👎👎👎
Samopromociju ne volim, ali nije aerodrom taj koji može generirati putnike. Za okolnosti u kojima živimo u s obzirom na kupovnu moć koju stada nacionalnih stranaka imaju, još imamo i previše letova i putnika. A kvalitet usluge pada iz godine u godinu. Prvo da se riješe taksista - razbojnika.
de se ti mani suplje promocije, takse smanjite, da cijene prevoza budu prihvatljivije i eto putnika. ti jos kontas da je avio prevoz luksuz.
dva aviona slete a samo jedan na pasoskoj kontroli dok drugi ispijaju kafe red se otegne kilometar a njemu treba 5 min. dok pregleda pasos nikad izaci vi ste rupa nad rupama
pa sad, to bas i nije do aerodroma, to ti je granicna policija.
Drug, i meni je SJJ aerodrom jadan ali to se zali granicnoj policiji, na pogresnoj si adresi.
World Top 5 Sarajevo Tuzla Banjaluka Mostar Trebinje
kakav je, takav je, mi boljeg u BiH nemamo. Nadam se da ce doci neki low budget tipa ryanair. Premalo i prelose smo trziste nazalost za nekog ozbiljnog
mozes se ti nadat do sudnjeg dana. aerodrom je poslovni subjekt i tamo se ne nadaju vec planiraju kako unaprijediti posao. samo ako uzmemo takse, to je najskuplji aerodrom na balkanu i od onih skupljih u evropi. naravno da ti nece doc low budget kompanije i karta za sat leta ce ostat 300 eur.
Vidi Glavonje, nije ga stid da Tuzla ima vise evropskih letova od Sarajeva
nece se sloziti niko ko zna kakvo je pravo stanje u kompaniji Aerodrom Sarajevo
Broj letova na dan 29.12.2022 - Sarajevo 10 - Beograd 77 - Zagreb 35 Ko kaze da nismo TOP 5 Prije su nas ovi nasi lideri lagali ali ne ovako javno i ne ovako u lice, ali vise nemaju ni obrza ni stida a mi samo sutimo i ponavljamo "neka samo neka nepuca" i " sta ja tu mogu "
Duša slatka, kako je on sebi našao kriterij: "poredaj sad sve aerodrome do 5 mil putnika - i evo nas skoro na vrhu....".
Jest, kao što je Bakir zaposlio 100.000.
Takodjer ste jedini aerodrom koji radi do 11.00 navecer. Pored toga jedini ste gdje na 500 putnika radi jedna security check i 6 ljudi na istom.Nakon toga te doceka 1 kontrolna kucica za pasose . Tako da ste u dosta stvari prvi.
Odličan aerodrom ako ti se kasni u oba pravca.
Sve je ovo divno i bajno, ali jedino dugorocno rjesenje je izmjestiti aerodrom 30-40 km od grada i povezati ga zeljeznicom sa Sarajevom. Tek bi onda bio napredak!!!
jes, i fino napraviti veeeeeliko jezero umjesto ovog. haj ne laprdaj, od ovoga se moze napraviti daleko frekfrentniji al imamo uhljebljeni management pod sapom sda.