Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj mahyach od 570.000km će koštat 280.000 za 24 mjeseca. Znaci jedan solidan stan će nestat. Al koga briga kad ce radnik koji radi za 575km lomit ledja za novi model
Taman da sinovi robovlasnika i sijedjija nad radnicima mogu gazit studente i penzionere po pješčkimm. I ja bi vozo auto od po miliona da imam sređene tenedere ja firmu za pijesak moj kum firmu za cigle i tako mi neko sredi Tender gdje je kubik pijeska 100.000km. Dakle ova auta placa svaka osoba ponaosob u ovoj državi da bi mentalna bijeda imala neki ego.
@apple ja ko sirotinja se tebi pisam u usta. Vjerovatno si ti bogatat ipak pišeš s ajfona iz prošle decenije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još imena ili imena firmi na kome su vozila i znamo sve kako i kome se prostiru crveni ćilimi 🙂
Nismo mi tolika sirotinja, već ne postoji nikakva tradicija kupovine novih vozila. Ovdje su se i prije rata većinom kupovala korištena vozila, a kamoli danas.
Ima se može se
sve kriza udara...
Jel zna neko kolika je granica starosti vozila koje se može uvesti.......živo me interesuje.
Ova auta vecinom kupuju “majorizirani” Hrvati iz Hercegovine!! Eto koliko im je “lose” u BiH!!!!
Ukpan iznos uplaćenih poreza na luksuzna auta proporcionalno prati odliv mozgova i odlazak stanovništva (pogotovo mladih i radno sposobnih) iz ove zemlje,pa se poslije čudimo što se radna snaga dovodi iz Nepala i Bangladeša. Neko se godinama lomi za minimalac dok gazde samo mjenjaju auta iz skupljeg u još skuplje. Riječ "ukrao" zamjenjena sa "snašao" i riječ "robovlasnik" zamjenjena za riječi "sposoban i uspješan".
Benz dominira.
Best or nothing. Nema konkurencije.
naravno da je Mercedes na listi glavni, nema audija bmwova passata. dokaz da su jos uvijek najjaci i najluksuzniji
Mashallah neka ljudi imaju para i svi da imamo para ako Bog da.
Koji kompleksas moras biti sa kupis auto od pola miliona,a do jucer si vozao golfa 2
čovjek ima par stotina zaposlenih, i to koji su dobro plaćeni. Nije tenderska firma, ne guli državu, nije ni 'ercegovac. Ne puši, ne drogira se, ne kocka se, jedino što gotivi su dobra auta. I šta je sad problem?
Eee mi gledamo jos polovnog renao senica... Tugo
ovaj prvi ima pravo na poticaj od fbih
Čovjek rizikuje, uloži kapital, zaposli 10/20/50 ljudi, kupi Mercedes od 50 000€ i odmah po njemu ide pljuvanje "lopov, namješteni mu tenderi, radnik mu radi za 500KM...". Sve Klix komentatori znaju. Ko treba da vozi novog Mercedesa, čovjek koji privređuje u BiH ili ekonomski migrant iz Minhena koji kofere na aerodromu nosi?
Klix nalog mi je trajno obrisan zbog spominjanja 2 imena Ismar Sehic Ajdin brkovix!!!
Meni su radi spominjanja engleske kraljice kada je umrla, još ništa nisam posvao, vrijeđao itd. Samo spominjao da više sjašu s njom i bombardovanjem info o njoj.
E to je moj jaran Meho kupio prije mjeseca dana. Nemojte zato politicare optuživat. Kad se ima , moze se.
Pola miliona? Pa da izlazim mjesecno 1200 KM ne bi za ovo lovu dao.