Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j*bat ćemo vam majku na izborima i vama i "energetskoj tranziciji".
Nije BiH duzna primjeniti nikakve EU regulative vezano za energetski sektor, jer BIH nije clanica EU. Ovaj covjek samo laze i zamajava javnost kako bi prikrio planirano poskupljenje struje od 70% koje se priprema
Njima izbori neće ni trebat. Uzeli su za ovo velike pare, pa ako ih izgube, neće im ništa značit, a i ako im zatreba, navuće im da završe poso.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako vam rudari dignu ustanak,ne oise vam se dobro ,a sve radite da srozate Rudnike
Pogledaj samo tu izdajničku trojkašku facu, zrači "obrazovanjem i inteligencijom" a voli paaaareee daj paaareeee. Dobit ćete nemire i šup karti zajedno s tim agendama.
Ebo li vam tranzicija zenine guzove. To je podvala zapada i Svjetske banke. Dozvolio si da ti mesetari i strani tj.domaci placenici koji rade za Svjetsku banku gase rudarstvo. Suditi vam treva za veleizdaju. Kerovi jedni. Bosna zadnja nakon Amerike i Kine treba gasiti rzdarstvo. Perete novac preko solarnih sranja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti rudnici su već odavno nerentabilni, ali se kupovao socinalni mir drzeci ih otvorenim. Ako se zeli nastaviti proizvodnja, potrebno je otvoriti nove jame, ali to kosta cca 15 miliona po jami i traje nekoliko godina.
Koji poltron i beskicmenjak.
Ebo li vam tranzicija zenine guzove. To je podvala zapada i Svjetske banke. Dozvolio si da ti mesetari i strani tj.domaci placenici koji rade za Svjetsku banku gase rudarstvo. Suditi vam treva za veleizdaju. Kerovi jedni. Bosna zadnja nakon Amerike i Kine treba gasiti rzdarstvo. Perete novac preko solarnih sranja.
A moj ministre to trebalo uradit prije 30 godina i sada EP BiH nebi bila u problemima...
Nisi ti ministar energetske tranzicije. Ti si ministar energije, rudarstva i industrije (kakav bućkuriš od resora). Tvoj zadatak prema ovoj državi i ovom narodu je održati energetsku suverenost i samodostatnost prije svega ostalog. Narod te plaća. Ne plaća te Brisel da ti ovde provodiš njihove interese. Ako može sa što manje uglja super, ako mora ugalj, uloži u rudnik, ali struja mora biti naša i mora je biti dovoljno.
Ebo li vam tranzicija zenine guzove. To je podvala zapada i Svjetske banke. Dozvolio si da ti mesetari i strani tj.domaci placenici koji rade za Svjetsku banku gase rudarstvo. Suditi vam treva za veleizdaju. Kerovi jedni. Bosna zadnja nakon Amerike i Kine treba gasiti rzdarstvo. Perete novac preko solarnih sranja
Ovo je pokusaj na Rmu Zenica. Ako uspije,idu i ostali rudnici i TE u zatvaranje prije 2050. Dakle,VFBiH je instalirana da sto prije pocnemo uvoziti struju i sto vise naroda da napusti BiH a mediji nece o tome pisati. Tako da nemojte se brinuti BiH nece dugo u EU,a gradjani ce prije sigurno.
Tako je. Pseta nam uvode solarno sranje preko kojeg peru pare. Bosna treba zadnja gasiti rudnike nakon Amerike i Kine. Dozvolili su pseta da im Svjetska banka i domaci izdajnici koji rade za nju namece program gasenja rudnika. Sve je to svjetska podvala. Na primjeru ove jadne zemlje ce praviti izvjestaj da je uspjelo dok ce zapadne zrmlje i dalje forsirati rzdarstvo.
Kakvi promasaji.
Prvo ulozite u vjetro i solare, prekvalifikujes odredjen br ljudi iz rudnika, i onda gasis pogon po pogon
nije trojka podapisala nego SDA a SBiH su spakovali rudnike sa elektroprivredom da sve potone
Dobar ovaj Lakic.... da vodi nekog drugog. Šteta što ste naši, a ne političari nekih naših neprijatelja
Halo ba zombi, ti si našao se pametan da nas vodiš u neku tranziciju.
Kakvo je to zbrinjavanje rudara,,dajete 6 plata i biro a čovjek ima 50god,,gdje će on raditi do penzije inox čega će živjeti a onima iz aluminija ste davali po 30 do 40 hiljada maraka,,ma mrš mamicu vam vašu
Ova prica mi nesto lici na to kad kupujes kvalitetnu ribu koja je dugo stajala u 'kvalitetno' umotanom papiru. Nema tu filozofije, politiziranja, niti pameti od toga da ne treba zatvarati proizvodnje uglja ako ce se morati taj isti uvoziti po vecim cijenama tako da se cijena struje mora dizati gradjanima i privrednicima. Sinhronizirati tranziciju uglja i obnovljivih izvora tako da se skuplji-ugalj ne uvozi. Ali nasi mentaliteti nisu otvoreni vec jednoumni, nacionalisticki i arogantni.
Boli te krc imaš li rješenje šta ćeš sa uposlenika ljudima, alternativni posao? Tada dođi i reći nešto!
Pogledaj samo tu izdajničku trojkašku facu, zrači "obrazovanjem i inteligencijom" a voli paaaareee daj paaareeee. Dobit ćete nemire i šup karti zajedno s tim agendama.