Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde u gradu bacaju smece s prozora,oko zgrada po trotoarima idu valjda logikom ima sluzba koja to cisti maknuce neko ,ali sta je sa selima cesto vidim na seoskim putevima divlja deponija bacaju Lokalci smece sami sebi oko kuce ko ce to ocistit?? Cudni smo kao mentalitet FROJD BI ODUSTO OD PSIHOLOGIJE DA JE ZIV I DA VIDI NAS
Nesposibni Trojeneri sensucavaju sa problemima.Ljaga i Laz.se ne isplati.Sposiban covjek lezi nevin u zatvorio dok se nespisobjnjakovoci suocavaju sa problema. koje nisu ustanju rjesiti.
@Prioritet2 bote vodi kući onog što je ukrao milione u pandemiji i ubio na desetine naših sugrađana sa onim kineskim ventilatorima. Sram te bilo
Za bacanje smeća samo rigorozno po novčaniku. Bez pardona. Mada u mom komšiluku nema većeg zagađivača od mog komšije policajca. Taj sagorijeva sve što može da gori i sigurno ne kažnjava zbog ekoloških prekršaja. Ali je zato u saobraćaju bog i batina.
hahahah,,,,problem je samo otpad koji tone,,plastika drvo sve sto pluta nije problem za hidroelekranu,,,,ekologija je sasvim drugi problem
Vidite on njemu pokazuje da on ne zna otkud ovolik osmeće ovdje, kaze mi ne bacamo.
Nesposibni Trojeneri sensucavaju sa problemima.Ljaga i Laz.se ne isplati.Sposiban covjek lezi nevin u zatvorio dok se nespisobjnjakovoci suocavaju sa problema. koje nisu ustanju rjesiti.
Sve će ovo biti jučer
Ko si ti sad Vedrane? Tek se sad javljas!
E nek nam je ministar ekonomista pojasnio stanje hidroelektrana...I načelnik isto
Najagilniji ministar
Stvarno je dobar ovaj ministar, svašta nešto radi, a bez trunke populizma, kao kod mnogih
Kamenolom je dobio dozvole od SDA vlasti u HNK.
Nije tačno. SDP drži ministarstvo privrede HNK i uvijek ga je držao čak i kad je SDA bila na vlasti sa HDZ-om u tom kantonu. I trenutni je ministar iz SDP-a. Što se tiče inspekcije nema nikoga ko je bio blizak SDA. Svi su bliski HDZ-u od Dragana Obradovića, Sanje, Ivana Mikulića, Željka, osim Mirona Torle. Dakle opet sve SDP i HDZ.
Ovog nacelnika hitno uhapsit i vlasnika kamenoloma
Jel posjetio beskucnike i imajul sta jest