Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozabavite se vi malo kome dajete,ima firmi koje su dobile pomoc u vidu placanja doprinosa za radnike,i trebale su isplatiti BRUTO platu,a onda opet iste te firme isplacivale NETO platu platu radnicima,i direktor te firme se kune nije nista uzeo radnicko.
Zašto ne oporave neko od drzacnih preduzeca koja su trenutno u problemima,a ne ovako maltene bacaju pare.Da vidimo te naše političare koji se hvale s retultatima u realnom sektoru.Oni samo pogoduju probranim i tajkunskim firmama.
Kod nas jedina tehnika pomoci privredi je flaster tehnika. Zasto niko ne radi na korijenu problema?
ovaj misli da je ministarstvo dobro.ba .... jarane jadan ministar poslije tebe koji dodje tu, sve razdijelio
Bolje subvencija grijanju sportski ministre..
Cujem neko kmečanje SDA-ovaca, ovaca u svakom smilu.
Evo ga opet. Zvani SHARE novca. Projekata nigdje. Samo dijeli pare. Pa kakav je to expert i ministar Tito dragi...
Izgleda ok momak. Je li i on difovac. Ako jeste odmah treba zatvoriti sve fakultete ekonomske struke, odnosno na njihovom mjestu izgraditi sportske terene.
Ma radi momak kao mrav.
Gledaj ovog Dininog strucnjaka, pa ima li iko da nas okupira i spasi od ovih nasih strucnjaka, Austrijo zemljo uzmi nas opet mnogo smo zgrjesili Severina nam zavidi