Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj strani placenik savjetnik niksica, pa novalica, pa opet nikia u sve se razumije i mjesa. Treba smanjiti doprinose, od kojih se isplauju penzije koje opet treba povecati. Ne vidi savjetnik da tu nema nikakve matematike osim... sam se izlanuo smanjiti doprinose a oporezivati dosta vie topli, prevoz, regres i tako nek lijepo izgleda mala stopa a drava planira uzeti vise.
Sa Njivom jedina reforma uspijeva da od vice napravi Saharu!
Pa bolan ova vlast nije jo postavila direktora KCUS, o kakvim reformama priate. Trafiku ne znaju voditi.
To ti je Goran Mirai
Izgleda da od od obecanja za minimalnu platu od 1000 nema nista i da je to bila velika patka, svaki dan nova vjest kako je to tesko provodljivo a kada ste obecavali nije bilo tako.
Ko je ovaj klovn desno u patikama, crvenim hlacama i sakou? Strucnjak?
To ti je Goran Mirai